vineri, 11 martie 2011

Ronald MCdonald

SURSA: http://www.mcdonalds.ro/html_files/Copii.htm
CINE ESTE RONALD McDONALD?
Pentru copiii din întreaga lume, Ronald McDonald ESTE McDonald's. El locuieşte în Lumea McDonald's. Mâncarea sa favorită sunt Hamburgerii.
Este prietenul pe care ţi l-ai dorit dintotdeauna.
Ronald McDonald reprezintă toate lucrurile bune care îţi vin în minte. El este foarte comic şi prietenos, câteodată îndrăzneţ şi chiar curajos, dar întotdeauna amuzant.
El este sufletul spectacolului, partenerul tău de joacă şi cel care rezolvă toate problemele.
Tu, la fel ca şi toate personajele McDonald's, ai întotdeauna ce să înveţi de la el. Este foarte respectat şi plăcut.
El iubeşte copiii şi ar face orice să-i ştie fericiţi. De aceea, pentru tine, el are grijă de jucăriile din Happy Meal , de locurile de joacă din Restaurantele McDonald's , ca sărbătorirea zilei tale de naştere la McDonald's să fie plină de viaţă.
Părinţii au încredere în Ronald McDonald. El te învaţă cum să ai grijă de tine şi să te păzeşti de rele.
El vizitează copiii bolnavi în spitale şi participă la acţiuni de caritate.
ISTORIA LUI RONALD McDONALD
Veselul purtător de cuvânt Ronald McDonald şi-a făcut pentru prima data apariţia în public la Washington, iar prima apariţie naţională a fost în "Thanksgiving Day Parade" pe 25 Noiembrie 1963 cu un succes de răsunet mondial. Pentru următorii câţiva ani el a încântat copiii din Washington DC, exclusiv în restaurantele McDonald's. În 1967 Compania McDonald's l-a numit pe Ronald McDonald purtătorul de cuvânt pentru copii al companiei , iar el a apărut la televiziunea naţională în cadrul spoturilor McDonald's. Din 1963 Ronald McDonald a devenit un nume foarte cunoscut , mai faimos decât căţeluşa Lassie sau Iepuraşul de Paşti şi al doilea după Moş Crăciun.
Din 1969, când McDonald's s-a fondat ca organizaţie internaţionalã, Ronald McDonald a învãţat noi limbi: japoneza, germana, franceza,, daneza, etc. Acum el ştie şi limba românã! Cum în limba japoneza R este greu de pronunţat, în Japonia i se spune Donald McDonald, iar în Hong Kong, unde relaţiile familiale sunt foarte importante, i se spune Unchiul McDonald's.
CÂND ÎL POTI VEDEA PE RONALD McDONALD?

Ronald McDonald vizitează mereu restaurantele McDonald's pentru a se întâlni cu voi, copiii, dar şi cu părinţii şi bunicii.
O dată pe lună el va veni şi în restaurantul tău McDonald's preferat şi timp de cel puţin 30 de minute te va uimi şi amuza cu trucurile sale, va cânta şi va dansa cu tine, într-un spectacol plin de surprize plăcute.
CUM AFLI DE ACEST SPECTACOL CU RONALD McDONALD?
Cu o săptămâna înainte de venirea lui Ronald McDonald în restaurant se vor pune afise şi se vor împărţi fluturaşi, în care se anunţă data şi ora la care te poţi întâlni cu el.
Vine Ronald McDonald! Începe spectacolul!
Fiecare întâlnire cu Ronald McDonald este de neuitat!
 
Poţi să ai întotdeauna încredere în Ronald McDonald şi poţi învăţa de la el multe lucruri uile.
Prietenul tău magic îţi arată lucruri extraordinare şi îţi spune cele mai grozave glume şi ghicitori.
Împreună cu el dansezi, cânţi şi te distrezi atât de bine încât doreşti ca spectacolul să nu mai ia sfârşit.
Spectacolele Ronald McDonald te introduc într-o lume mai mult decât specială, distractivă şi cu adevărat unică deoarece ea sclipeşte şi străluceste prin toate drăgălăşeniile, magiile şi căldura pe care o împrăştie în jur şi care numai de la Ronald McDonald poate veni.

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu