marți, 22 martie 2011

Nostradamus - În Libia va începe cel de-al 3-lea Război Mondial. Rusia va ataca România

În cazul in care conflictul din Libia va lua amploare și dată fiind poziția Rusiei, care nu este deloc de acord cu interventia armată a forțelor aliate, țara noastră ar fi prinsă la mijloc între marile puteri ale lumii. 



Nostradamus: Rusia va ataca Romania
Nostradamus a prevăzut acest scenariu sumbru, după cum susțin cei care i-au interpretat catrenele. Izbucnirea conflictului din Libia ar putea avea consecințe nefaste asupra României. Profetul Nostradamus a prezis că Rusia ar urma sa atace România în cazul începerii celui de-Al Treilea Război Mondial, așa cum
se preconizează a fi ceea ce se întâmplă în acest moment în Libia, scrie secretele-sistemului.blogspot.com. Catrenul "Amas s'approche venant d'Esclavonie/L'Olestant vieux cite ruinera/Fort desolee vera sa Romainie/Puis la grand flamme estaindre ne saura" face referire la atacarea României de catre Rusia. Expresia "d'Esclavonie" arata ca este vorba despre Rusia, in timp ce "Romainie" indica Romania, desi multi dintre cei care au interpretat catrenul au spus, initial, ca ar fi vorba de Italia. Ultimul vers, referitor la efectul politic si militar al acestui atac al Rusiei, e cel care i-a facut pe specialisti sa remarce ca este vorba despre Romania: "Puis la grand flamme estaindre ne saura" (Astfel, flacarile marelui razboi nemaiputand fi oprite). In cazul in care Rusia ar declara razboi Europei Occidentale, lucru care nu este exclus, dat fiind ca autoritatile de la Moscova nu sunt deloc de acord cu interventia militara a fortelor aliate in Libia, este mult mai probabil ca tara noastra (membra NATO) sa fie atacata inaintea Italiei, aflandu-ne la granita cu slavii. Conform interpretarii catrenului, dupa izbucnirea unui razboi in Orientul Mijlociu (n.r. - Libia), Iranul si aliatele sale arabe vor ataca Egiptul si Turcia. Rusia decide ca acesta e momentul potrivit pentru a ataca Occidentul, care se implica in acest conflict de proportii. Prima victima ar urma sa fie Romania, tara a NATO si care a starnit nemultumirea Moscovei din cauza bazei militare americane de la Kogalniceanu, dar si a proiectului Scutului Antiracheta. 

Lupte "care pe care" pe teritoriul Libiei 
RUINE. Fortele aliate au distrus o cladire din complexul rezidential al lui Gaddafi BATALIE. Rebelii libieni si soldatii fideli presedintelui se lupta pentru fiecare bucata de pamant Haosul si violentele domina in continuare Libia. Fortele aliate au distrus unul dintre palatele presedintelui Gaddafi, soldatii fideli ai liderului de la Tripoli au asediat orasul Misrata, unde trag la intamplare in civili.
In orasul Mistrata este dezastru. Trupele fidele presedintelui libian Muammar Gaddafi au luat cu asalt orasul si trag cu tancurile la intamplare, in tot ce le iese in cale, inclusiv in civili. Lupte grele se dau si la Benghazi, intre rebeli si soldatii fideli tiranului libian. La Tripoli, fortele aliate au distrus o cladire din complexul rezidential al lui Gaddafi. Un oficial al coalitiei a confirmat ca rachetele au lovit chiar in mijlocul complexului in care se afla Muammar Gaddafi, dar ca au vizat doar un centru de control si comanda al armatei libiene. Si Pentagonul a recunoscut ca scopul interventiei este sa se reduca pe cat posibil capacitatea militara a Libiei si nicidecum raidul nu l-a vizat pe colonelul Gaddafi. 


nostradamus.jpg

Prevestitor al marilor tragedii 

Nostradamus, pe numele sau real Michel de Nostradame, a fost o figura proeminenta a Renasterii franceze. Medic, farmacist, translator si astrolog, el a devenit celebru in 1555 datorita lucrarii sale "Les Propheties", care a facut din el un prevestitor al tuturor marilor evenimente care urmau sa se intample in lume. A lasat toate aceste informatii sub forma de catrene. Motivele pentru care informatiile au fost astfel codate au fost frica de Inchizitie, care la acea vreme ardea pe rug pe oricine il ofensa pe Dumnezeu prin profetii, si crezul lui Nostradamus ca nu avea niciun drept sa modifice viitorul si cursul evenimentelor. Printre profetiile lui Nostradamus care s-au adeverit se numara Primul Razboi Mondial, Al Doilea Razboi Mondial, ascensiunea lui Hitler, caderea Zidului Berlinului si dezmembrarea fostei URSS.


A prezis Al Treilea Razboi Mondial 
Un francez, Jean-Charles de Fontbrune, a prevazut, inca de acum 27 de ani, exact ceea ce se intampla acum pe plan mondial, respectiv conflictul armat din Libia. In cartea "Nostradamus: Numaratoarea inversa pana la Apocalipsa", aparuta in anul 1984, el vorbeste clar despre inceperea celui de-Al Treilea Razboi Mondial in Libia. La pagina 287 este mentionat: "Colonelul Gaddafi va starni lumea araba impotriva Occidentului. Marele Rege: un om de mare cultura impotriva arabilor". Cand a facut aceasta afirmatie, autorul s-a bazat pe catrenul 3:27 al lui Nostradamus: "Un sef de stat libian, puternic in Occident, va veni ca sa intarate multi arabi impotriva francezilor si apoi va veni un om educat care va traduce limba araba in limba franceza", facand referire la un eventual castig de cauza al fortelor franceze. Trebuie mentionat faptul ca Franta este in fruntea atacurilor declansate asupra Libiei.

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu