vineri, 25 martie 2011

5 minciuni pe care le spun toate femeile intr-o relatie

5 minciuni pe care le spun toate femeile intr-o relatie!


Nu sunt supărată pe tine!
Asta s-o crezi tu, fraierule! Asta este cea mai frecventă minciună care apare într-o relaţie. De exemplu, dacă uiţi cumva că este ziua ei, dacă o strigi cu numele fostei tale iubite sau faci orice altă boacănă tipic masculină, femeile nu pot să uite, pur şi simplu incidentul. Se gândesc la el, se stresează şi te vor stresa şi pe tine, într-un final. Nici nu vei ştii atunci de unde a venit bomba!
Nu mă supăr dacă te duci în cluburi de striptease cu băieţii!
Muahaha, crezi că ai cea mai cool prietenă din istoria relaţiilor, nu? Ete, canci! Toate femeile se ofuschează atunci când iubitul lor se duce în oraş pentru a se holba la altele! Diferă doar gradul de intensitate al nevrozei! :)

Nu sunt pregătită să am un prieten acum.
Măcar este o minciună spusă cu cele mai bune intenţii, pentru că, în fond, trebuie să te facă să înţelegi că nu eşti deloc genul ei şi că nu ai nicio şansă să te combini cu ea! Deseori poate fi urmată de o altă scuză, cum ar fi: „Ultima mea relaţie a fost foarte nefericită şi nu vreau să mai fiu rănită” sau „Sunt prea ocupată cu şcoala (cariera) pentru a avea un prieten”. Adevărul e simplu: dacă o tipă e solo şi îi place de tine, va face orice sacrificiu să fiţi împreună.

Nu mă supăr dacă plătesc eu în seara asta. Tu plăteşti, oricum, mereu.
Yeah, right! Deşi femeile sunt independente, nonconformiste bla, bla, bla, faza e că ele se aşteaptă ca bărbaţii din viaţa lor să plătească. E valabil mai ales dacă tipa a fost cea care a acceptat invitaţia în oraş a bărbatului.

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu