vineri, 28 ianuarie 2011

Ce spune nasul tau despre tine

In lupta antiterorista, nasul a cam fost neglijat. Amprentele digitale si cele ale irisului au servit pana acum la identificarea eventualilor infractori. Insa manusile acopera amprentele, iar lentilele de contact pot pacali vigilenta specialistilor. 
Tocmai de aceea, cele mai recente cercetari s-au indreptat asupra nasului, plecand de la ideea ca este mai greu sa-ti faci o rinoplastie decat sa porti lentile de contact sau manusi. Pentru ca este o trasatura "proeminenta" a fetei, este usor de fotografiat, scanat si observat.

Oamenii de stiinta de la Universitatea Bath au si identificat 6 grupe majore in care ne incadram cu totii, infractori sau nu, fiecare cu caracteristicile sale, pornind de cele fizice, trasaturile nasului, pana la cele comportamentale si care tin de personalitate, relateaza Daily MAil


Nas carn

Cum arata: apartine acelor persoane care se plang ca le ploua sau ninge in nas, fara pic de exagerare. Privit din profil, are o forma aproape concava.

Ce spune despre tine: cel mai probabil esti o persoana amabila, optimista, iubitoare, entuziasta, dispusa oricand sa-si ajute prietenii si familia, cu o latura sexuala extrem de aventuroasa.



nasos


Nas roman

Cum arata: are o proeminenta aproape de radacina nasului.

Ce spune despre tine: ca ai o personalitate puternica si nu neaparat impulsiva. Esti printre cei care se pricep sa mobilizeze oamenii, influenti si care-si calculeaza indeaproape miscarile.

nasos1


Nas de grec

Cum arata: lung, drept, puternic, varful orientat putin in jos. Daca privesti unghiul pe care nasul il face cu buzele acesta este de 80 de grade, aproape un unghi drept.

Ce spune despre tine: esti eficient, muncesti din greu, iti tii emotiile doar pentru tine si esti greu de citit. Cei cu nasul asemanator tie pot fi escroci, hoti, raufacatori.

Personalitati: Tony Blair, Margaret Thatcher.

nasos2


Nas acvilin

Cum arata: Este genul de nas orientat catre buza, cu osul rotunjit.

Ce spune despre tine: Dintre cele 6 tipuri de personalitate, acesta este cel mai putin sensibil la parerea celor din jur. Nu asteapta aprobarea nimanui, este rebel si nu e fericit decat atunci cand isi atinge scopurile.

nasos3


Nas borcanat

Cum arata: Scurt, mic, indesat, fara a fi orientat intr-o directie anume.

Ce spune despre tine: ager la minte, care reactioneaza cu usurinta, uneori prea repede, posibil agresiv.

Personalitati: Lily Allen, Johnny Depp.

nasos4


Nas ascutit

Scurt si subtire, lat din fata, destul de neobisnuit peintre europeni, dar comun pentru alte etnii.

Ce spune despre tine: Acest tip de nas tradeaza creativitatea si pasiunea, vorbind despre o persoana carismatica, de care ceilalti se simt atrasi.


nasos5


Oricat de superficiala ar putea parea o astfel de impartire la prima vedere, cele 6 grupe au fost alese cu atentie, iar forma nasului ar putea servi foarte curand drept instrument in lupta cu criminalitatea, alaturi de instrumentele folosite pana acum, pentru o mai mare precizie. 

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu