duminică, 30 ianuarie 2011

a fost greu sa il gasesc deci cititi-l:))) amy parker a dat acest interviu in 2007 inainte sa moara ptr. o revista americana numita bazzar. 

Bazzar: Buna Amy! 
Amy Parker: Hey! 
Bazzar: Cum te simti sa fi Regina Emo? 
Amy Parker: Sunt onorata sa fiu calificata la acest rang... sunt atrasa de stilul emo. Multi nu accepta acest lucru dar este viata mea si o traiesc asa cum vreau. Fanii mei au devenit foarte dezamagiti cand au aflat ca ma tai cu lama si ca sunt emo adevarat. 
Bazzar: Dar de ce iti place sa faci acest lucru? 
Amy Parker: Nu stiu...Pur si simplu asa simt. Uneori cand nu sunt intelesa de nimeni simt nevoia sa fac acest lucru. Asta inseamna sa fi emo. Defapt acest lucru este practic ca un drog... nu stiu cum sa explic, dar odata ce incepi sa te tai si sa faci lucrurui de acest gen simti nevoia sa il faci mereu si chair nu mai simti durerea. Cat despre stilul meu de viata pot sa zic ca sunt o persoana destul de happy. 
Bazzar:Spune-ne mai multe despre viata ta privata. Ai prieten? Cum merge cu scoala? Ce zic parintii tai despre faptul ca esti emo? 
Amy parker: Da am si cu scoala merge binisor...mai am probleme cu profesorii... cat despre parintii mei nu va pot spune nimic caci este viata mea privata. 
Bazzar: Ok, Amy! Multumim pentru interviu. Succes! 

amy parker s-a sinucis din pacate in 2007. o prietena apropiata a dat un interviu la aceeasi revista americana pe motivul decesului acesteia. 

Bazzar: Ne poti spune motivul pentru care celebra Regina Emo s-a sinucis? 
Amy's friend: Desigur. A fost un singur motiv si multi oameni in stiu. Amy a fst provocata de o scene queen sa arate ca este intr-adevar o Regina Emo. Aceasta a acceptat spunand ca nu ii este frica de moarte. Amy cu varsta de numai 17 ani s-a sinucis singura in casa. Parintii erau plecati de acasa si au gasit-o moarta in casa abia a 2a zi. 
Bazzar: Faniilor le pare foarte rau ca au auzit acest lucru. Ea a fost Regina Emo si va fi mereu. Iti multumesc pentru raspunsurile acordate. 
Amy's friend: Nu aveti pentru ce.


ShOkaNt nU-I aShA 

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu