vineri, 28 ianuarie 2011

top 10 saraci

Locul 10 este ocupat de Dana Doaga,sotia lui Sile din Picla Noua,care detine jumatate din ce nu detine Sile.
Locul 9 Ionel Vulturas din comuna Berbecu,judetul Vaslui este considerat omul cu cele mai multe buzunare goale din tara.Vulturas are sase mii de buzunare goale la cele 800 de salopete personale,precum si 99 de gauri doar la buzunarul de la camasa.
Locul 8 Roland Bucifal din Campulung Moldovenesc are ce mai gol frigider din tara.Frigiderul sau nu contine nici macar un interior de frigider.De fapt,este vorba doar despre usa frigiderului sprijinita de un perete.
Locul 7 Coreolan Mandrie din Plopeni detine cea mai microscopica pensie din lume.Defectiunea acceleratorului de particule de la CERN a survenit dupa tentativa savantilor de a mari pensia lui Mandrie.
Locul 6 Serpentina Libarca din Prapadeni detine cea mai ieftina blana de nurca din lume.Blana sa are un singur fir de puf grizonant de nurca plesuva de Madagascar.
Locul 5 Flaviu Harmalaie din Ploiesti detine singura avere abstracta din Romania.Averea sa este un principiu secret pe care Harmalaie nu-l dezvaluie nimanui.
Locul 4 Florica Zorro din Valcea detine un singur fir de praf in portofel.Daca se va constata ca este vorba despre un fir de praf de cocaina,Florica Zorro risca sa coboare in clasament.
Locul 3 Misu Miere din Falticeni abureste geamuri contracost la domiciliu.Chiar daca nu cere prea mult pentru un rotocol de abur scos pe gura,afacerea lui a intrat in faliment.
Locul 2 Ghita Tatoi din comuna Bulbuci s-a uns cu “superglue” si s-a intins pe trotuar in fata unei banci din Elvetia.Nimeni n-a reusit sa-l dezlipeasca pana acum,astfel incat Ghita Tatoi si-a castigat renumele de “cel mai sarac lipit pamantului”.
Locul 1 Ion Brobonet din Salcioara detine singura bancnota de 0 Lei din tara,si aia falsificata.
Blogger Templates

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu