vineri, 28 ianuarie 2011

Ce spune cainele tau despre tine?

Rasa "celui mai bun prieten al omului" spune o multime de lucruri interesante despre personalitatea... stapanului. Asta, deoarece in foarte multe cazuri stapanii se identifica cu animalele care au trasaturi psihologice similare cu ale lor.
westie 9Dalmatian
Stapanul unui dalmatian se remarca prin capacitatea de a munci mult. Dalmatienii sunt caini foarte activi, care adora sa li se dea cate ceva de facut. Sunt grozavi pentru familii si companionii perfecti pentru cei care fac jogging, drumetii si iesiri in natura. Pot fi foarte protectivi .
Pudel
Acest caine este foarte inteligent si gratios. Proprietarii de pudeli au tendinta sa fie orientati spre detalii si apreciaza arta si cultura.
Golden Retriever
E clar ca nu esti de gasit acasa sambata seara, pentru ca patrupezii din rasa Golden Retriever sunt extrem de sociabili si ideali pentru persoanele active. Este a patra rasa ca popularitate din SUA datorita adaptabilitatii si temperamentului sau placut. Acestor caini le place sa fie inconjurati de prieteni.
Chihuahua
Esti un izvor de necazuri si probleme. Acesti catelusi nu se acomodeaza cu singuratatea, si daca nu li se acorda suficienta atentie dezvolta probleme de comportament si intra intr-o multime de incurcaturi.
Pit Bull
Esti dornic sa fii placut de toti. Este o greseala de perceptie ca acesti caini sunt violenti. Sunt de fapt foarte buni companioni si foarte loiali.
Cocker
Prioritatea ta este familia. Cockerul este cainele clasic de familie, jucaus si simpatic, marimea perfecta pentru copiii mici si foarte afectuos.
Beagle
Esti curios si doresti sa inveti mereu lucruri noi. Cainele din rasa Beagle este in permanenta cercetare. Stapanii sai sunt in general persoane curioase, loiale prietenilor, dure cu dusmanii si destul de incapatanate.
Collie
Iti place la nebunie sa te afli in mijlocul naturii. Cainii din aceasta rasa sunt in general crescuti pentru activitati sustinute in natura.
Shih-tzu
Mai degraba ai sta acasa citind decat sa faci drumetii pe munte. Catelusii Shih-tzu tind sa fie adoptati de o familie pentru a fi companioni in casa. Se potrivesc familiilor cu copii mai maricei si sunt perfecti pentru apartament. Desi prefera sa isi petreaca timpul incolaciti pe o canapea, trebuie sa fie amuzati din cand in cand altfel se plitisesc.

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu