vineri, 28 ianuarie 2011

Ce spune despre tine ziua in care te-ai nascut?

Luni
Daca sunteti nascuti in aceasta zi, sunteti dominati de Luna si de aici rezulta ca: sunteti persoane schimbatoare, in functie de fazele lunii, sunteti usor de impresionat, romantici , visatori, intuitivi, imaginatie bogata, timizi. Va sunt favorabile locurile situate in preajma apelor, ziua de luni, culoarea alb-argintiu si numarul zilei in care v-ati nascut.
Marti
Daca sunteti nascuti intr-o zi de marti, sunteti dominati de planeta Marte, de aici rezultand ca: sunteti niste luptatori perseverenti, energici, rezistenti, curajosi. Sunteti impulsivi si imprevizibili.
Va sunt favorabile culorile rosu-negru, ziua de marti si numarul zilei de nastere.
Miercuri
Sunteti o persoana dominata de planeta Mercur, de aici rezulta ca va adaptati usor oricarei situatii. Sunteti foarte ingeniosi si destepti, aveti spirit de convingere si de intuitie.
Va sunt favorabile culorile alb-verde. Aveti succes in actiunile incepute miercurea si numarul dumneavoastra norocos este numarul zilei de nastere.
Joi
Sunteti dominati de planeta Jupiter, de aici rezulta ca aveti mare succes in afaceri si comert. Sunteti cumpatati si linistiti, va iubiti familia si copiii.
Mari gurmanzi, sociabili, deschisi. Va este favorabila culoarea mov, alb-negru, ziua de joi si numarul zilei de nastere.
Vineri
Sunteti o persoana dominata de planeta Venus, planeta dragostei, generozitatii, frumusetii.
Oameni cu succes in viata, cu o finete iesita din comun, talent artistic deosebit.
Cautati armonia, linistea, echilibrul. Va sunt favorabile culorile maro si gri, ziua de vineri si numarul zilei de nastere.
Sambata
Daca sunteti nascuti intr-o zi de sambata, suneti dominati de planeta Saturn. De aici rezulta ca sunteti singuratici, tristi, bolnaviciosi, invidiosi. Firi artistice si cu succes in stiintele exacte si in ezoterism.
Nu este o zi foarte buna dar nu trebuie sa va speriati, deoarece beneficiati de un mare noroc in viata.
Favorabile sunt culorile rosu-negru, ziua de sambata si numarul zilei de nastere.
Duminica
Cei nascuti in ziua de duminica sunt guvernati de Soare. De aici rezulta mari succese in viata, personalitate puternica, orgoliu, mandrie, capacitati deosebite de conducere.
Aristocrati, boemi si plini de sine.
Va sunt favorabile culorile galben-portocaliu, ziua de duminica si numarul zilei de nastere.

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu