vineri, 28 ianuarie 2011

O adresa cu noroc

Spune-mi unde stai si iti spun ce casa ai! asa s-ar traduce sansa casei tale in limbajul numerologiei. Mihaela Dicu iti dezvaluie mai multe despre caminul si afacerile tale, descifrand mesajul complicat al numerelor...
Numarul casei
Nu putini oameni isi amintesc cu nostalgie de zilele senine, traite cand locuiau intr-un anume loc. Altii, dimpotriva, se simt inconfortabil in casa in care stau si isi gasesc linistea abia dupa ce se muta la alta adresa. Iar unii observa cu surprindere ca in viata lor s-au produs modificari semnificative dupa ce le-a fost schimbat numele strazii sau dupa ce imobilele de pe strada au fost renumerotate.

In general, suntem atrasi de locuintele cu vibratie armonioasa ori a caror vibratie este compatibila cu propria noastra vibratie.Acestea sunt casele sau apartamentele pe care le resimtim ca fiind confortabile, aici traim cel mai puternic senzatia ca ne aflam „acasa“.

Locuinta situata la o adresa a carei vibratie este distonanta sau nu se armonizeaza cu numarul nostru de destin ni se pare inconfortabila, straina, nefamiliara si ne poate da un sentiment de iritare, incordare, neliniste sau chiar depresie. Faptul ca in diverse etape ale vietii locuim la o adresa sau alta nu este intamplator. Vibratia pe care o emana locuinta cu pricina poate avea rolul de a ne indemna sa ne dezvoltam o latura a personalitatii neglijata, dar care este in acord cu vibratia respectiva.

Experientele avute in acel areal trebuie privite prin prisma lectiilor de viata pe care vor sa ni le transmita. Cu toate acestea, nu trebuie se pornim la drum cu idei preconcepute, ci trebuie sa judecam vibratia adresei prin filtrul interactiunii sale cu sperantele si nevoile noastre.

Pentru calcul, se vor retine numai elementele esentiale ale adresei: numele strazii si numarul casei. Nu se tine cont de numele localitatii, comun pentru prea multa lume. Daca locuinta este la bloc, se tine cont de numarul blocului si al apartamentului, iar daca blocul are mai multe scari, si de numarul scarii. Numarul etajului nu este relevant. Nu se iau in calcul indicii comuni ai adreselor, precum: str., nr., bl., ap. etc.
Cifra vibratiei este dat de transformarea in cifre a adresei.
Metoda de calcul
Se identifica cifrele care corespund literelor din componenta adresei. Se aduna intre ele. Daca rezulta un numar format din doua cifre, acestea de aduna din nou, reducandu-se la o singura cifra, de la 1 la 9.
Exemplu: Sa presupunem ca o persoana locuieste la urmatoarea adresa: str. Rozelor nr. 51, bl. C2, sc. D, ap. 26. Pentru calculul numerologic, inlaturam indicii comuni ai adreselor si retinem doar elementele esentiale: Rozelor, 51, C2, D, 26. Aplicam procedura de transformare a adresei in cifre, cu ajutorul tabelului de conversie:
Numarul locuintei situate la adresa str. Rozelor nr. 51, bl. C2, sc. D, ap. 26 este 6.

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu