vineri, 28 ianuarie 2011

Ce spune rujul despre tine?

Nu pleci de acasa fara sa iti colorezi buzele. Te-ai gandit vreodata ca nuanta rujului spune ceva despre tine?


nude lipstick Ce spune rujul despre tine?
Rujul transparent este folosit de femeile care iubesc naturaletea si sunt deschise, dar foarte directe si sincere. Cele care prefera  transaprenta adora linistea si evita situatiile complicate. Probabil acum te intrebi De ce mai folosesc rujul daca oricum e … dar nu e? Aminteste-ti ca de cele mai multe ori naturaletea cucereste si mai mult decat atat, te face sa te simti grozav de bine in pielea ta,  pentru ca nu ascunzi nimic. Deci esti multumita de tine.

PinkLipsAndMakeUp.87124921 Ce spune rujul despre tine?
Rujul roz ofera o nota de farmec si atractie fiind rujul femeilor romantice si mereu indragostite.  Cele care folosesc aceasta nuanta sunt precum florile sensibilitatii care sunt pregatite sa isi deschida petalele cand sunt mangaiate de-o privire trista. Rujul roz este rujul femeilor sufletiste.
Daca rozul trandafiriu se transforma in zmeura dulce acrisoara, atunci vorbim despre femeile energice si deschise aventurii. Aceasta nuanta va atrage barbatii care iubesc si pretuiesc femeile.
Black%20Eyes%20and%20Orange%20Lips%20200%20x%20229 Ce spune rujul despre tine?
Chiar daca portocaliul pofticios (nuantele de oranj si maron) transmite sinceritate si optimism, nu multe sunt curajoasele care sa il poarte.
Gold Lips lips 10438590 120 115 Ce spune rujul despre tine?
Vrei sa atragi un barbat dornic de aventuri? Nu te sfii sa iti colorezi buzele in auriu. Astfel vei deveni o Eva foarte indrazneata!
1689251 Ce spune rujul despre tine?
Femeile care sunt adeptele nuantelor de violet sunt sofisticate si gata sa isi apere prestigiul orice ar fi. Culoarea violet este specifica femeilor foarte increzatoare in fortele proprii. Fiind una dintre nuantele intense care denota senzualitate si eleganta in acelasi timp, nuanta murelor va atrage barbatii sobri si siguri pe ei.
Si cu rujul rosu cum ramane?
red lips 2 thumb Ce spune rujul despre tine?
O culoare specifica femeilor care vor sa fie mereu in lumina reflectoarelor , inzestrate cu o nemaipomenita incredere in sine si curajul de a face fata oricarei situatii. Sunt viclene precum pisicile astfel incat daca le superi, cu siguranta se vor razbuna si isi vor lua revansa. Cu toate acestea, femeile cu buzele rosii au o inima calda si deschisa. Surprinzator sau nu, s-a constat ca domnisoarele se tem de aceasta culoare. Dar nu uita ca buzele rosii spun mai multe despre tine decat ai putea-o face tu, pentru ca este emblema puterii.
Asadar, buzele tale ce soptesc despre tine?

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu