vineri, 28 ianuarie 2011

Ce spune lenjeria despre tine?

Foto: ning.com
Foto: ning.com
Cel mai probabil, când îţi alegi culoarea lenjeriei intime nu ştii de ce o faci şi nici ce ai vrea să transmiţi prin asta. Cu toate acestea, culoarea spune multe despre temperamentul tău şi preferinţele tale sexuale.
Spune-mi ce culoare are lenjeria ta intimă şi îţi spun cine eşti. Alegerea unei culori nu poate fi întâmplătoare. Vrei să ştii ce spune despre tine o culoare sau alta?
Verde, negru, alb, albastru... Te-ai întrebat vreodată de ce foloseşti o culoare anume când vine vorba de lenjeria intimă? Atunci când ne alegem o rochie, o cămaşă sau o pereche de pantofi, culoarea este foarte importantă, dar parcă nu acordăm tot atâta atenţie culorii lenjeriei intime...
Cu toate acestea, chiar dacă rămâne în plan secund, culoarea lenjeriei oferă multe informaţii despre noi. Nu eşti curioasă să ştii ce a gândit despre tine iubitul tău când te-a văzut pentru prima oară în chiloţi şi sutien? Cu siguranţă după ce vei afla semnificaţia fiecărei culori, vei înţelege mult mai multe lucruri.
1. Culoarea albă - Este culoara simplităţii şi a purităţii. Pentru a cuceri un bărbat nu este o alegere foarte potrivită, pentru că denotă foarte puţină personalitate sexuală. Ah, este alegerea perfectă, însă, dacă vrei să pari neexperimentată. Este ideală dacă vrei să te laşi dominată.






2. Culoarea neagră - Este culoarea seducţiei. Pe lângă faptul că este ideală pentru a ascunde defectele fizice, este şi foarte erotică în ochii bărbaţilor. Misterul care învăluie culoarea neagră te va transforma într-o zeiţă a sexului.







3. Culoarea bej sau culoarea pielii
 - Deşi foarte practică, este în esenţă "moartea pasiunii". Denotă plictiseală şi lipsă de excitare. Dacă vrei să seduci un bărbat, uită de această culoare, chiar dacă îmbrăcămintea asortată ţi-o cere. Nu este deloc sexy şi nici stimulatoare. Din contră, este asociată bătrâneţii.






4. Culoarea verde - Este prin esenţă culoarea naturaleţii şi libertăţii. Doar femeile cele mai îndrăzneţe, mai independente şi mai sigure pe sine au curajul de a purta lenjerie în această culoare. Tu îndrăzneşti?







5. Culoarea galbenă
 - Deşi este adesea asociat superstiţiilor, realitatea este că galbenul denotă bună dispoziţie şi poftă de viaţă. Deşi iarna nu este recomandată purtarea lenjeriei galbene, vara este ideală şi pentru a scoate în evidenţă tenul bronzat.






6. Culoarea gri - Lenjeria în această culoare este asociată unei persoane liniştite, timide, deloc îndrăzneţe. Pe de altă parte, este asociată şi unei persoane dedicate complet partenerului. Poate că nu este cea mai sexy dar este ideală atunci când vrei să arăţi câ iubeşti complet şi din tot sufletul persoana de lângă tine.






7. Culoarea roz - Este, fără îndoială, culoarea femeii jucăuşe, tupeiste şi copilăroase. Pe lângă femeile romantice şi cele copilăroase, rozul este perfect şi petru cele care vor să stimuleze şi să pregătească terenul pentru o partidă sexuală relaxată şi jucăuşă.






8. Culoarea albastră - Este culoarea regalităţii şi spune despre femeie care o poartă că este naturală şi serenă. Ideală pentru femeile sigure pe sine şi naturale, care obişnuiesc să facă primul pas.






9. Culoarea roşie - Dacă negrul este culoarea misterului, roşul este culoarea erotică prin excelenţă. Ideală pentru a excita orice bărbat şi a ridica temperatura în termometre. Pasiunea este garantată şi sexul va fi unul arzător şi pasional.






0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu