sâmbătă, 19 martie 2011

cum-fac-sa-ma-trezesc-mai-usor

0,,46839538,00_large
Cam o treime din viata ne-o petrecem dormind. E ENORM! Sunt atatea lucruri de facut si de vazut incat e pacat sa-ti petreci timpul dormind, mai ales cat esti tanar. Ai destul timp cand vei fi la batranete sa stai in pat sa lenevesti, sa te uiti la telenovele si sa dormi cat iti pofteste inima.
Totul tine de atitudine si de motivul pentru care trebuie sa te trezesti. Sunt sigur ca ti se intampla des ca in timpul saptamanii cand trebuie sa te trezesti pentru a merge la serviciu sau pentru a merge la scoala abia te dai jos din pat, si incerci sa-ti gasesti tot felul de scuze pentru care ai putea sa nu te duci azi.

 Dar cum se face ca in weekend nu ai nici o problema in a te trezi dimineata? Sau inainte sa pleci intr-o excurise,  esti in picioare inainte sa sune ceasul indiferent de ora?
Fa in asa fel incat sa-ti incepi dimineata cu o bucurie! Trezeste-te cu gandul ca abia astepti sa-ti bei cafeaua in bucatarie cu iubita ta sau  cu gandul ca abia astepti sa-ti citesti ziarul sa vezi ce s-a mai intamplat prin sport sau in lumea afacerilor.

Trezeste-te cu mai mult timp inainte de a pleca la serviciu. Asa vei avea timp sa faci activitati care-ti fac placere si pentru care "sacrificiul" de-a te trezi merita din plin. Poate iti place sa stai pe balcon sa admiri de la inaltime forfota de la ora aia in timp ce bei tacticos un energizant, sau iti place sa ai timp de-o partida de sex.
Tu stii cel mai bine care este motivul pentru care esti dispus sa te trezesti repede asa ca singur ar trebui sa-l gasesti.
In orice caz, sunt atatea de facut in viata, incat e pacat sa dormi prea mult.

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu