sâmbătă, 19 martie 2011

CUM A FACI BANI

197591_1624442220138_1508994271_31333715_4531047_n_largeEi bine...cred ca e cea mai cautata intrebare pe net :) Cu totii ne intrebam adesea ce sa facem sa castigam mai multi bani.
In primul rand bani nemunciti nu prea se pot face(decat daca dai o tzeapa, faci un jmen).
Te pot asigura ca nu poti sa faci faci bani din toate povestile prostesti pe care le primesti pe mail zilnic cu MLM, make money now, cumpara acest ebook si devii milionar, etc.
Iti voi enumera posibile surse de venit pentru tine:

Cea mai la indemana e sa "devii freelancer": sigur ai prieteni cunostinte care au nevoie de ceva mic, fara prea multi bani, nu sunt pretentiosi si sigur ai putea sa le faci ceva in domeniul in care te pricepi.
Totul este sa iti intocmesti o lista cu aceste cunostinte, sa te gandesti ce ar putea avea nevoie, si sa ii abordezi.
Ai mai putea de-asemenea sa-ti faci cont pe siteurile de specialitate gen rentacoder si sa incepi sa postezi la ofertele de-acolo. Dezavantajul este ca se arunca multi la proiectele respective, si totul se liciteaza pana la cel mai mic pret. Dar e bun ca si experienta si ca punct de plecare. Poti intalni un angajator care te va aprecia si astfel pui bazele unei colaborari de lunga durata.
O alta solutie ar fi sa-ti incepi un blog pe o anumita nisa , sa creezi continut de calitate, iar daca blogul ajunge sa aiba vizitatori, poti instala reclame adsense. Astfel vei fi platit pentru clickurile pe care cititorii tai le dau pe anunturile oferite de Google. Nu se castiga mult decat daca ai trafic mare, sa zicem : 4000-5000 vizitatori zilnici / unici.
Nu ar fi rau nici daca ai reusi sa "gasesti-inventezi" un produs pentru care sa existe o piata si  pe care sa-l poti vinde pe internet.
Programeaza-ti o intalnire cu tine in fiecare zi, timp de 15 minute, fara telefoane, mailuri, tv in care sa "discuti"  despre noi oportunitati de a face bani pe internet sau in real life. Atata timp cat exista dorinta si implicare, rezultatele nu vor inceta sa apara.


0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu