duminică, 20 martie 2011

Cum sa alegeti un cadou pentru o zi de nastere din decembrie

Tumblr_lid1d68iwz1qhaqdgo1_500_largeCraciunul poate face ca decembrie sa fie o luna frenetica dar nu uitati de prieteni si de cei dragi care sunt nascuti in aceasta luna.
 Pasi  
  1. Puteti cumpara bijuterii cu pietre specifice zodiei. Pietrele moderne pentru luna decembrie sunt topazul si turcoazul; cea traditionala este zirconiu; cea mistica este onixul. Aceste sunt menite sa aduca noroc celor nascuti in decembrie.
  2. Atunci cand cumparati un cadou ganditi-va la semnul astrologic. Sagetatorii nascuti in decembrie pot aprecia o agenda electronica sau o carte despre filozofie.
  3. Pentru cei din zodia capricorn puteti lua drept cadouri suporturi pentru carti de vizita sau lumanari parfumate.
  4. In loc sa alegeti piatra specifica lunii decembrie puteti alege piatra specifica zodiei, pentru sagetator fiind vorba de zirconiu iar pentru capricorn este vorba de adular.
  5. Puteti trimite drept cadou un buchet cu flori specifice lunii decembrie - un buchet din panselute, ilice si narcise.
  6. Puteti sa oferiti cadouri care sa mearga cu luna decembrie, cum ar fi ornamente, sau colinde ori puteti face bunatati de sarbatori si sa le oferiti drept cadou.
 Sfaturi  
  • Barbatii pot aprecia florile asa ca nu excludeti prea repede un astfel de cadou.
  • O alta piatra specifica lunii decembrie este rubinul.
  • Sarbatorile de iarna sunt vazute ca o perioada in care oamenii impart. In loc sa faceti un cadou mai bine dati banii la fundatia preferata de sarbatorit.
 Atentie  
  • Luna decembrie este foarte aglomerata din punct de vedere al cumparaturilor. Puteti face cumparaturile de pe internet pentru a evita aglomeratia.

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu