luni, 7 martie 2011

Pământul se mișcă, zodiacul se modifică. Află ce zodie ești de acum


De-a lungul a câtorva milenii, forța gravitațională a Lunii a făcut ca Pământul să se miște în jurul axei sale, creând astfel o ”gaură” de aproximativ 30 de zile în alinierea planetelor.
Drept urmare, astrologii americani au ajuns la concluzia că atunci când noi credem că Soarele este în Pești, de fapt el este în Vărsător.
Asa că  persoanele născute sub acest semn, în loc sa aibă trăsături dominante specifice Peștilor (sensibili, omenoși, idealistici) prezintă caracteristicile Vărsătorilor (prietenoși, loiali, inventivi).
Iata cum arata potrivit astronomilor americani noul zodiac:
Capricorn: 20 ianuarie -16 februarie
Varsator: 17 februarie – 11martie
Pesti: 12 martie – 18 aprilie
Berbec: 19 aprilie – 13 mai
Taur: 14 mai – 21 iunie
Gemeni: 22 iunie – 20 iulie
Rac: 21 iulie – 10 august
Leu: 11 august – 16 septembrie
Fecioara: 17 septembrie – 30 octombrie
Balanta: 31 octombrie – 23 noiembrie
* Ofiucus: 24 – 29 noiembrie
Scorpion: 30 noiembrie – 17 decembrie
Sagetator: 18 decembrie – 20 ianuarie.
Potrivit IndiaTimes, „Ophiuchus” este o constelație foarte apropiată de Săgetator însa ca semn astral este acceptat, deocamdată, doar de o parte din astrologi. „Ophiuchus” reprezintă un barbat cu un șarpe înfășurat în jurul trupului, iar vechii greci îl identificau cu Asclepius, zeul medicinei, cel care a fost omorât de Zeus pentru că a vrut să facă oamenii nemuritori. Se spune despre cei născuți sub acest semn că sunt vizionari, vindecători și că vor să acumuleze cât mai multe cunoștințe în timpul vieții.
Pe de altă parte, astrologii ne sfătuiesc să nu ne temem că semnele zodiacale ni se vor schimba. „Nu există nicio legătură materială între constelații și trăsăturile personalității. Singura conexiune pe care o putem accepta este cea legată de recolte și constelații”, explică astronomul Parke Kunkle de la Minnesota Planetarium Society.


P.s tot leu raman..... [ Desi ar trebui Rac Iukkk ]

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu