vineri, 11 martie 2011

Gheata si Foc


O portocala incrustata in gheata in Winter Garden, Florida (ianuarie 2010). Producatorii de citrice pulverizau apa asupra copacilor pentru a proteja fructele de inghet (AP Photo/Orlando Sentinel, Red Huber)
Vulcanul Tungurahua arunca cenusa si lava ( Cotalo, Ecuador, 135 km sud de Quito) – 11 ianuarie 2010 (CECILIA PUEBLA/AFP/Getty Images)
Gheata si zapada acopera faimoasa fantana Cibeles din Madrid – 11 ianuarie 2010. Zapada şi vreme rece au invadat atunci o mare parte a Spaniei şi a Europei, care au dus la întreruperea transportului aerian si rutier (REUTERS/Susana Vera)
O casa de pe strada Richhill în Waynesburg, Pennsylvania, este cuprinsa de flăcări la inceputul lui ianuarie 2010. Doi copii au murit in locuinta, iar o femeie a scapat, precum si alti doi copii care au sarit de pe acoperis in bratele unui ofiter de politie. (AP Photo/Observer-Reporter,Bob Niedbala)
Capsuni cu turturi in Lakeland, Florida – ianuarie 2010. Agricultorii au pulverizat culturile pentru protejarea acestora impotriva temperaturilor neobisnuit de scazute. (AP Photo/Chris O’Meara)
Doi oameni privesc de pe un pod la o eclipsă inelară solare in Zhengzhou, provincia Henan, China – 15 ianuarie 2010. (REUTERS/Donald Chan)

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu