joi, 23 decembrie 2010

cel mai scump brad de craciun


 Cel mai scump brad de Craciun din lume, peste 11 milioane de dolari, la Abu Dhabi FOTO
hmm nu e asa de furmos sicner bradul meu e mai frumos... cred ca are aur pe el de e asa scump 


Luxosul hotel Emirates Palace din Abu Dhabi si-a prezentat in urma cu cateva zile bradul de Craciun, decorat cu pietre pretioase in valoare de peste 11 milioane de dolari, ceea ce il face candidat sigur la un loc in Guinness Book.

“Este bradul de Craciun cel mai scump dintre cele pe care le-am decorat pana acum, cu o valoare de peste 11 milioane de dolari”, a precizat la ceremonia de prezentare de miercuri, 15 decembrie, directorul general al hotelului, Hans Olbertz.

Bradul de 13 m inaltime este decorat cu arcuri din argint si cu 181 de piese din diamante, perle, smaralde, safire si alte pietre pretioase, dupa cum a spus Khalifa Khur, proprietarul magazinului de bijuterii care s-a ocupat cu decorarea.

Bradul a costat 10.000 de dolari, iar pietrele pretioase aproximativ 11,5 milioane de dolari, cred”, asegura Hans Olbertz care vrea sa intre in cartea recordurilor cu aceasta “bijuterie” gigantica.

La intrebarea daca acest brad de Craciun ar putea ofensa populatia locala musulmana, Olbertz a raspuns ca Abu Dhabi “este o tara foarte liberala”.

Nu este pentru prima oara cand luxosul hotel Emirates Palace surprinde cu excentricitatile. In februarie, propunea o vacanta de sapte zile cu majordom, masina de lux, sofer si un avion privat pentru deplasari prin tarile din zona, pentru suma de un milion de dolari. In mai, in hotel a fost inaugurat un distribuitor automat de lingouri din aur.

1 ciocoleti:

andreea spunea...

Daca as avea un brad din asta as lua cate un diamant si m-ai duce cu el la amanet sa fac rost de bani fara sa afle parinti . :))

Trimiteți un comentariu