miercuri, 29 decembrie 2010

Sarut...

Prin saruturi puteti atinge culmi nebanuite de extaz – savurati momentele din plin. Incingeti atmosfera cu „muscaturi” delicate. Poate ca vi se pare prea adolescentin, dar nu va ingrijorati in privinta semnelor de pe gatul, pieptul, coapsele partenerului sau orice alta zona!
1. Sarutul IncepatoruluiO simpla intalnire a buzelor - fie va puteti freca usor buzele de ale celuilalt, fie le puteti presa usor. Aceasta atingere delicata poate fi un punct de pornire excelent. O alta varianta ar fi mangaierea reciproca a buzelor prin miscari circulare. Relaxati-va si lasati-va purtati de sarut – o adevarata incantare, cu atat de putin efort.
2. Sarutul „Fluture”

Trece-ti usor genele peste buzele partenerului, pleoape, obraji, gat si peste sfarcuri, in timp ce il saruti pe piept.
3. „Picatura”

Experimenteaza urmatoarea varianta de sarut, chiar atunci cand se „incinge” atmosfera: daca esti deasupra partenerului si va sarutati cu pasiune, indeparteaza-ti usor buzele de ale lui si lasa cateva picaturi de saliva sa i se prelinga in gura.
4. Sarutul Oriental

Aceasta forma de sarut poate fi aplicata buzelor sau corpului partenerului. Relaxeaza-ti buzele, misca-ti circular limba si apoi impinge-o usor spre buzele sau pielea partenerului. Alternarea miscarilor este excelenta. 
5. Sarutul „Frantuzesc”

Sarutul frantuzesc prevede doar atingerea varfurilor si mangaierea lor reciproca, prin miscari circulare.
6. Sarutul „Surpriza”

Cand vrei sa ii strecori senzual iubitului printre buze o bucata de ciocolata sau o bomboana, topeste-o in gura pana ii slefuiesti bine suprafata, astfel incat sa fie usor de strecurat printre buzele iubitului. Plimbati-o dintr-o gura in alta in timpul sarutului si se va starni o adevarata competitie, din care aveti de castigat amandoi. 
7. „Catelusul Neastamparat”

Un sarut pasional, excelent pentru zonele erogene mai intinse, ca de exemplu: gatul, sanii (pieptul), abdomenul sau interiorul coapselor. Deschide-ti usor gura si relaxeaza-ti limba, acoperind cu „lipaieli” corpul partenerului. Pentru un efect incredibil, incearca aceasta pe pieptul partenerului, de la baza inspre sfarc, iar spre sfarsitul sarutului aplica cateva lovituri usoare cu limba.
8. „Lipairea”

Aceasta forma de sarut, mai controlata decat „Catelusul neastamparat”, implica „lipairea” cu limba, dar cu buzele lipite de pielea partenerului. Apoi, cu buzele indepartate putin, preseaza usor limba de pielea, buzele sau gura partenerului. Aceasta varianta de sarut te face sa detii controlul si este este incredibila de sexy si pentru partener.
9. „Colierul medieval”

Se spune ca aceasta varianta de sarut dateaza din timpurile cavalerilor medievali, cand domnitele purtau coliere la baza gatului. Inconjoara baza gatului partenerului cu o serie de saruturi, mergand de la zona care se gaseste in spatele uneia dintre urechii pana la urechea cealalta. Atat femeile cat si barbatii adora aceasta forma de sarut, fiind vorba de o zona foarte sensibila.
10. „Lovitura Mediteraniana”

Aceasta varianta de sarut este inventata de indragostitii latini: cu usoare si delicate lovituri cu limba treci peste buzele, obrajii, gatul partenerului sau oricare alta zona – efectul este maxim pentru sfarcuri sau zona buricului.
11. „Sarutul alunecos”

Limba se misca usor inainte si inapoi sau inauntru si afara. Este un sarut nemaipomenit, mai ales pentru a servi direct de pe corpul partenerului mancarurile erotice – sosuri sau creme.
12. „Sarpele”

Incepand in stilul sarutului „Lovitura Mediteraniana”, lasa-ti limba sa loveasca, sa linga si, in general, sa imite miscarile unui sarpe. Aceasta varianta poate avea loc in timpul unui sarut „frantuzesc” sau saruturilor pe corpul partenerului. Un efect extraordinar se poate obtine executand aceasta varianta de sarut imprejurul penisului sau labiilor.
13. „Intinderea”

In timpul unui „sarut frantuzesc”, gadila-i cerul gurii cu varful limbii. Oamenii nu prea se concentreaza asupra acestei zone, desi senzatiile create sunt de-a dreptul „explozive”.
14. „Sarutul Aspirator”

Relaxeaza-ti buzele si prinde limba partenerului intre limba ta si cerul gurii si tine-o prizoniera cateva secunde. Atentie: nu musca si nu exercita o putere de suctiune prea mare. Poti aplica acest sarut si doar uneia dintre buzele partenerului – cea inferioara sau cea superioara. Un efect extraordinar se obtine in timpul sarutului „frantuzesc” obisnuit. Daca totusi incerci aceasta varianta pe corpul partenerului, ai grija sa nu ii lasi semne.

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu