sâmbătă, 25 decembrie 2010

Coicidente

Glontul care ucide la cativa ani dupa ce a fost tras sau copilul cazut de doua ori de la balcon sunt doar cateva din urmatoarele povesti uimitoare.  Iata o colectie de coincidente uimitoare:
Gemenii morti pe autostrada
Doi gemeni finlandezi de 71 de ani au murit in incidente identice cu bicicleta. Pe acelasi drum, la doua ore distanta unul de altul. Pana si ofiterul de politie care s-a ocupat de accident a povestit ca “mi s-a ridicat parul pe mana cand am auzit ca erau frati gemeni. Ma face sa cred ca a fost voia cuiva de sus”
Alta moarte suspecta!
In 1975, un barbat din Bermuda a fost lovit accidental de un taxi si a murit pe loc. Un an mai tarziu, fratelui omului a murit in acelasi mod. Incredibil este ca a fost lovit de acelasi taxi, condus de acelasi sofer ce avea in dreapta acelasi pasager!
Calugarul salvator
Joseph Aigner era un pictor semi-cunoscut in secolul 19 in Austria. La prima impresie, era un tip trist – a incercat de trei ori sa se sinucida. Prima data la 18 ani cand a incercat sa se spanzure, dar a fost oprit de aparitia unui calugar. La 22 de ani a mai incercat o data, dar a fost salvat de acelasi om. Opt ani mai tarziu, a fost condamnat la moarte pentru opiniile sale politice, dar si atunci a fost salvat de calugar. La 68 de ani, Aiger a reusit in sfarsit sa-si gaseasca moartea dupa ce s-a impuscat in cap. Ceremonia funerara a fost condusa chiar de calugarul ce acum n-a mai ajuns la timp.
Mostenirea castigului
In 1858, Robert Fallon a fost impuscat mortal, ca act de razbunare din partea celor cu care juca poker. Se spune ca Fallon castigase 600 de dolari, dar a trisat. In locul sau a ajuns un jucator nou care a preluat cei 600 de dolari si i-a triplat in scurt timp. Politia a aparut pentru a investiga crima si a cerut in primul rand ca banii sa fie dati familiei celui ucis. Au ramas socati sa descopere ca noul jucator era chiar fiul lui Fallon!
Straini in tren
In 1920, trei englezi calatoreau separat cu trenul prin Peru. Cand s-au prezentat, erau singurii trei din tot vagonul. Au ramas socati cand au aflat ca numele unuia erau Bingham, al altuia era Powell, iar cel de-al treilea se numea Bingham-Powell. Nu erau rude in niciun fel.
Ploua cu bebelusi
In Detroit, in 1930, o mama inconstienta si-a lasat copilul nesupravegheat, iar acesta a cazut de la balcon! A avut insa uluitorul noroc de a pica peste sarmanul Joseph Figlock. Atat Figlock cat si copilul au scapat ca prin minune. Un an mai tarziu, acelasi bebelus a picat de la acelasi balcon peste ACELASI OM! Din nou, au scapat nevatamati.
Descoperirea de la hotel
In 1953, un reporter de televiziune – Irv Kupcinet – era in Londra pentru a asista la incoronarea reginei Elizabeta a II-a. Stand la hotelul Savoy a gasit cateva obiecte ce purtau numele lui Harry Hannin, care culmea ii era prieten bun. Culmea, Hannin, jucator la Harlem Globetrotters, era in Paris si tocmai ii trimitea lui Kupcinet o scrisoare prin care sa-l informeze ca a gasit o cravata cu numele lui scris pe ea!
Razbunarea glontului
Henry Ziegland a crezut ca a fentat soarta. In 1883 s-a despartit de prietena sa, care din deprimare s-a sinucis. Fratele fetei, coplesit de furie, l-a urmarit pe Ziegland si l-a impuscat. Apoi fratele s-a sinucis si el. Doar ca Ziegland nu era mort, glontul i-a sters fata si s-a oprit in copac. Multi ani mai tarziu, Ziegland s-a decis sa taie copacul in care s-a oprit glontul, doar ca n-a reusit sa o faca prin lovituri cu toporul. A pus astfel dinamita si a vrut sa-l arunce in aer. In urma exploziei, glontul a zburat din copac si l-a lovit in cap! Ziegland a murit pe loc.
In final, alti doi gemeni
John si Arthur Mowforth erau gemeni si locuiau la 100 de kilometri unul de altul in Marea Britanie. In seara zilei de 22 mai 1975, cei doi au fost dusi la spital de urgenta acuzand dureri in piept. Au ajuns acolo cam la aceeasi ora si au ambii au murit de infarct la scurt timp dupa ce au fost preluati de medici.

1 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu