miercuri, 29 decembrie 2010

Make up

 Ajunul Anului Nou se apropie cu pasi repezi, iar noi trebuie sa fim pregatite sa aratam incredibil, nu numai in ceea ce priveste tinuta, ci si optand pentru un machiaj inedit care sa ne scoata din anonimat. 



Nu uita!
1. Hidrateaza - e obligatoriu sa hidratezi bine tenul inainte de a aplica orice produs de make-up
2. Fond de ten - nu aplica un strat gros, deoarece caldura il poate degrada
3. Pudra - foloseste o pudra compacta care sa lase tenul sa respire
4. Sprancene - foloseste putin gel de par care sa le mentina forma



   VESEL   Daca esti foarte energica si foarte activa, iata un make-up plin de savoare si farmec. Aplica ma intai un fard de ochi pudra, apoi un fard cremos cu irizatii in nuante aprinse de roz si mov. Fardul pudra il va fixa pe cel crema. Aplica un eyeliner pe pleoapa superioara, desenand o linie cat mai subtire.   
   INTENS   Savoarea acestui machiaj consta in asocierea albastrului intens cu nuante diafane de auriu pe arcada. Mai intai aplica fardul auriu, intr-un strat subtire, cu o pensula simpla, pana la intalnirea arcadei cu sprancenele. Apoi cu o pensula burete aplica fardul albastru pe pleoapa. Cu o pensula simpla, intinde albastrul putin spre coltul ochiului. Aplica un eyeliner albastru atat pe pleoapa superioara cat si urmarind linia inferioara a genelor. Foloseste un gloss in nuante neutre pentru buze.
   STRALUCITOR   Auriul se potriveste oricarei culori a ochilor, oricarei tinute si oricarei personalitati. Aplica un fard de ochi pudra in nuante de gri, intr-un strat foarte subtire, insistand pentru a accentua nuanta la coltul ochilor. Aplica un fard auriu peste, care contine particule stralucitoare. Aplica un eyeliner in nuante cenusii care sa fie continuat de linia fardului gri spre coltul ochiului. Acelasi fard auriu foloseste-l si pentru a sublinia linia inferioara a genelor. 
   INDRAZNET   Frumusetea acestui machiaj este construita prin atentia intensa acordata arcadei. Aplica un fard pudra in nuante neutre, argintii, pe pleoape si pe toata linia arcadei. Aplica pe toata arcada un fard de ochi in nuante de albastru, evitand zona pleoapelor. Aplica un dermatograf care sa incadreze ochii. Cu o pensula burete cu varf subtire, deseneaza doua puncte legate care sa semene cu un fluture, cu un fard de ochi crema sau lichid alb stralucitor, pe arcada, peste fardul albastru. Poti construi sabloane din scotch de hartie pe care sa le lipesti peste arcada si sa aplici peste fardul in diverse forme. 
   SMOKY   Pentru aceasta optiune inarmeaza-te cu farduri crema in nuante de argintiu, cenusiu si negru kohl. Aplica mai intai fardul argintiu pana sus, pe toata arcada. Aplica apoi fardul cenusiu numai pe pleoape. Fardul negru foloseste-l pentru a trasa o linie paralela cu cea a genelor. Aplica apoi un eyeliner negru, sus si jos. Apoi rimel si nu uita sa lasi buzele cat mai naturale. 
   NATURAL   Pentru un make-up cat mai natural si mai aproape de perfectiune, foloseste un fond de ten de calitate superioara care sa acopere orice imperfectiune. Aplica un fard de ochi in nuante deschise de alb, argintiu, bej sau crem. Foloseste un rimel de calitate si un blush in nuante de piersica. Aplica un gloss transparent.



sursa: divahair

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu