joi, 23 decembrie 2010

Cum sa decoram vbradul?

Cum sa decoram bradul de Cra"O brad frumos, o brad frumos, cu cetina tot verde...". Ce poti face ca bradul tau sa arate exceptional si in acest an? Mai jos va sugeram 10 modalitati de decorare, bune de luat in seama, pentru un brad mai iesit din comun! Cum sa decoram bradul de Craciun
1.Tema patriotica 
Ei bine, daca esti intr-adevar patriot, o tema pe rosu, galben si albastru te face mandru de fiecare data cand te uiti la brad. Cum sa decoram bradul de Craciun
2.Brad cu amintiri 
Transforma-ti bradul intr-un album de amintiri. Impodobeste-l cu suveniruri de familie si cu poze ale membrilor familiei. 


Cum sa decoram bradul de Craciun
3.Ornamente stralucitoare si gheata 
Orneaza bradul cu cat mai multe ornamente stralucitoare si deschise la culoare, astfel incat sa para plin de zapada si gheata. In acest fel vei aduce in caminul tau calduros, imaginea iernii geroase de afara si, evident, spiritul Craciunului. 


Cum sa decoram bradul de Craciun
4.Argint si aur 
Impodobeste bradul pe o tema argintiu-aurie. O combinatie de beateala argintiu-aurie va face din bradul tau sa para ca un brad de exterior, amplasat in vreo piata din marile orase. 


Cum sa decoram bradul de Craciun
5.Bradul cu daruri 
Cat de tare ar fi ca bradul tau sa fie impodobit cu cadouri si sa aibe sub el tot cadouri? Decoreaza-ti pomul de Craciun cu cadouri reale si cu daruri ornamentale. 

Cum sa decoram bradul de Craciun
6.Brad luminat 
Pentru a avea un brad de Craciun clasic, adauga cat mai multe beculete. Impreuna cu o beteala aurie, pomul tau va fi invidiat de vecinii curiosi. Cum sa decoram bradul de Craciun
7.Turta dulce 
Yummy! Mirosul delicios de turta dulce este intotdeauna binevenit in casa mea. De ce sa nu am parte si de un miros frumos in camera si de o priveliste gustoasa. 
Cum sa decoram bradul de Craciun
8.Brad angelic 
Un brad impodobit cu ingeri este grozav, nu pot sa spun nu! Ingerii aduc un sentiment de liniste in casa ta, pentru a avea un Craciun senin si fericit.

1 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu