duminică, 26 decembrie 2010

Despartirea

Ai impresia ca s-a terminat lumea, insa nu e chiar asa! Aproape toti trecem la un moment dat printr-o despartire, asa ca nu este cazul sa disperi si sa iei masuri radicale! Invata cum sa treci peste sevrajul de dupa despartire cu zambetul pe buze!
1. Investeste in placerile tale
Singurele tale preocupari ar trebui sa fie lucrurile care iti fac placere sau cele pe care ti le-ai dorit intotdeauna sa le faci, dar nu ai avut timp de ele! Cu cat mai mult timp iti petreci gandindu-te la altceva decat fostul iubit, cu atat mai repede te vei vindeca!
2. Fa o schimbare in viata ta
Schimba-ti obiceiurile, ocupa-ti timpul liber in alte moduri. Mergi la sala, adopta un animal de companie sau citeste carti de dezvoltare personala! Invata o limba straina sau reinoieste-ti vechile prietenii. Fa orice te face sa mergi inainte!
3. Mergi la intalniri 
Chiar daca probabil nu ai nicio tragere de inima, este bine sa cunosti persoane noi, care sa-ti ia gandul de la cele vechi. In plus, acest lucru iti va reintari increderea in tine! Totusi, nu te grabi sa intri inca intr-o relatie! Nu esti complet vindecata, asa ca nu este momentul!
4. Intareste-ti ego-ul
Cauta modalitati de a te simti cat mai bine in pielea ta! Cumpara-ti haine noi, tunde-te si fa-ti o schimbare completa de look! In plus, ia o foaie de hartie si asterne pe ea toate calitatile tale. Oricand te simti nesigura pe tine, citeste-o! Cu siguranta te va face sa te simti mai bine!
5. Vorbeste despre ce simti
Indiferent de cine este langa tine, simplul fapt de a spune cu voce tare ceea ce simti este o metoda grozava de terapie! Te va face sa constientizezi mult mai bine ce se intampla in sufletul tau si te va ajuta sa treci mai departe!
6. Stai departe de el
Oricat de greu ti-ar fi, tine cont de faptul ca nu vei reusi niciodata sa depasesti situatia daca inca va vedeti. Asa ca, nu te mai intoarce la sursa durerii, considerand ca poti fi prietena cu fostul. Poate vei fi intr-o buna zi, dar in mod cert nu maine, nu saptamana viitoare si nici peste o luna!
7. Aminteste-ti ca te-a facut nefericita
Daca ai ajuns in acest punct, e clar ca ceva te-a nemultumit si ca esti nefericita alaturi de el! Asa ca, din nou, asterne pe hartie lucrurile care te-au suparat si citeste-le ori de cate ori ti se face dor de el!
8. Scapa de lucrurile care iti amintesc de el
E timpul pentru curatenie! Impacheteaza toate lucrurile de la el, scoate-ti la imprimanta toate mailurile in care v-ati conversat si sterge si sms-rile. Nu le arunca, da asigura-te ca le depozitezi intr-un spatiu la care sa nu ai repede acces!
9. Plangi cand simti nevoia
Nu ai cum sa fugi de durere. Asa ca traieste-o, sufera cat simti nevoia si plangi pana simti ca nu mai poti. Avem totusi o veste buna: si asta are un sfarsit! Nu dispera!
10. Inconjoara-te de prieteni si de familie
Ai nevoie in jurul tau doar de oameni care sa te sustina. Indeparteaza-i pe cei care te condamna pentru alegerea facuta sau de cei care nu reusesc sa va accepte despartirea.

1 ciocoleti:

andreea spunea...

Daca am face aceste reguli ne-am simti mai bine .

Trimiteți un comentariu