miercuri, 22 decembrie 2010

CAteva Chestii insuportabile

Bai, de Sarbatori si mai ales de Craciun pluteste ceva in aer. Entuziastii or sa ofteze a fericire, cinicii or sa-mi dea dreptate ca in mod normal iti vine sa dai cu pumnii in pereti ca sa nu dai in altii (copyright unei manele, nustiu care), macar atat sa ai din spiritul Craciunului. Atat de trambitatul spirit al Craciunului.  So, here it goes:
1. Sclipiciul  – Ok, asta nu se iarta. Il uram in orice conditie, sclipiciul e naspa.
2. Colindele – In orice forma de fericire si multumire de sine, colindele sunt acceptabile, cu toata repetitia lor ilogica si aproape(dar numai aproape) enervanta. Cateodata, daca nimeresti un cover cat-de-cat jazzy sau rock te apuca bataitul din picioare fie cate afli in supermarket sau la masa in familie. Si da, toate cele zise mai sus se aplica doar in cazul in care bucata aia de colind NU se numeste Last Christmas si nu este interpretata de sau drept cover Wham.
3. Fesurile alea rosii cu alb - Dupa parerea mea, is cu varf si mai ales cu indesat de penibile. Jenante. Dar cand esti indragostit, parca te apuca rasul. Parca sunt mai acceptabile si caciulile alea idioate de mosi. And the guys will agree ca pe Craciunite din alea dezbracate se potrivesc.
4. Aglomeratia – Da, pe-asta o urasc chiar si in stare de deplina indragosteala.
5. Colindatorii – Da, sunt nesimtiti si o fac pentru bani (majoritatea), dar macar avem de cine rade cand canta fals.
6. Goana dupa cadouri – Anul asta a fost chiar fain si a meritat. Strange, huh?
7. Masa in familie – Acuma depinde de care e familia. Sau mai bine zis cine ti-e familie. Si-apoi mai depinde si cum e masa :)
8. Imbuibatul – Neaaah, this still sucks. Christmas can get much better than stuffing.
9. Tiganii si ale lor tarabe nomade – Astea mi se urca la cap in cel mai grav mod, indiferent de starea de spirit de moment sau de durata. Sa se duca in iadul tiganilor sa vada acolo dracilor petarde. La sapun cu ei!
10. Mesajele si telefoanele de urari – Da, is stresante. Dar pot deveni aproximative daca te ai bine cu tine, lumea din jur si Craciunul.
Si in incheiere, am in ureche o chestie care ma doare al naibii. Dar Craciunul meu e frumos.

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu