marți, 28 decembrie 2010

De ce e zodia ta amuzanta

Acesta nu este un horoscop obisnuit si trebuie tratat ca atare! Este o abordare amuzanta si exagerata a defectelor fiecarei zodii. Daca nu ai simtul umorului sari peste zodia ta si trimite-l mai departe prietenilor si mai ales dusmanilor.
Leu

 Va atrage atentia in orice fel posibil. Se adora cand se uita in oglinda. Genghis Khan a fost Leu, cat si Barney, dinozaurul. Adora sa intrerupa o conversatie si vor bloca drumul interlocutorului daca va dori sa plece inainte sa termine ce are de spus. Nu vor sa se casatoreasca niciodata pentru ca nimeni nu este destul de bun pentru ele. Dar daca se vor casatori isi vor tine sotii blocati in casa. Le place atentia fizica si incearca sa toarca pe langa persoane ca sa fie mangaiate. Asteapta ca oamenii sa aplude cand intra intr-o camera si ar pune pe pereti postere cu ei.

Fecioara

Nicio Fecioara nu a folosit inalbitor pentru ca e atenta sa nu pateze niciodata nimic si spala o rufa chiar si atunci cand nu e murdara, dar a stat prea mult in sifonier. Nu produsele de curatenie sunt dusmanul numarul 1 al microbilor, asa cum spune reclama, ci Fecioara. Inarmate cu post-it-uri, tabele si grafice explica tot in viata intr-un mod elaborat. Daca o Fecioara a provocat un accident rutier usor, declaratia ei va fi „Avea o masina prea murdara.” Cei de la politie iti vor da drumul pentru ca si ei sunt in zodia Fecioara.  E usor de enervat o Fecioara. Ii spui ca are ceva pe dinti si vei observa ca isi va freca dintii in mod frenetic. O Fecioara este foarte cool pentru ca iti va spala si hainele tale. Initial le va imparti pe culori si texturi, apoi in ordine alfabetica si apoi pe branduri. Vei gasi o Fecioara langa un frigider, deschizand si inchizand usa in mod obsesiv pentru ca vor sa pacaleasca lumina din interior.

Balanta

 E bipolara pentru ca nu poate sa ia o decizie singura si de regula isi consulta terapeutul sau ghidul TV . Balantele consuma multa mancareetnica de la diferite culturi pe care nu le inteleg. Ele au pornit si miscarea pentru cappucino.  Intreaba-ie de ce si iti vor raspunde ceva complicat cu solidaritatea.  Nu mananca fast-food si habar n-au unde se afla acel loc magic in care gunoiul dispare.  Ele  fac chiar si evenimente de caritate pentru designeri, de aceea Hollywood-ul este plin de Balante. Ea e motivul pentru care agrafele fluture si pantalonii parasuta au revenit in tendinte. Imbata o Balanta si tot va fi capabila sa-ti explice care e diferenta intre cafe latte si cafe au lait. E deosebita mai ales ca toata lumea stie ca nu exista nicio diferenta.
 
Scorpion

Majoritatea Scorpionilor sunt hackeri pentru ca sunt siguri ca isi pot gasi faima pe un chat. Multi Scorpioni au gasit multe modalitati prin care pot fuma in timp ce fac dus. Cea mai mare teama a lor este sa nu fie rapiti de extraterestri sau sa fie victimele unei conspiratii guvernamentale. Marele lor plan de a domina lumea nu va merge niciodata pentru ca ei sunt la carma. Le e greu sa accepte ca Star Treck e fictiune si ca nu sunt lideri Borg. Nu e de mirare ca Holloweenul pica in luna Scorpionului. Este singura perioada cand urmarilile false, isteria si impresionantele costume nu duc la arestari. Daca vrei un sfat poti intreba mereu un Scorpion pentru ca sunt buni la asta chiar daca niciodata nu i-a privit subiectul tau. Daca vrei sa identifici un Scorpion intr-o incapere pune o intrebare pertinenta si dupa cinci minute de liniste, el va raspunde "Scuza-ma, ce?" 

Berbec

Rareori se intampla ca un Berbec sa spuna ceva si apoi sa faca altceva. Ei fac un lucru gresit direc, fara sa discute prea mult inainte. De ce credeti ca se spune despre aceasta zodie ca " se arunca cu capul inainte" sau de unde credeti ca vine expresia populara "mai berbecule"? Ai de gand sa le atragi atentia? Nu te sfatuiesc, asta daca nu vrei sa-ti scoata ficatul pe nas. Impusiv si greu de controlat Berbecul nu s-a nascut, a sarit direct din pantecele mamei. Unii dintre ei au iesit direct pe role, pentru ca s-au nascut invatati.  Berbecul ia decizii de viata ca un copil mic. Se casatoreste de mai multe ori, pentru ca este amuzant, insa nu divorteaza niciodata. Berbecul ocupa de fiecare data functii de conducere.  Berbecul uraste sa stea de vorba cu un Scorpion pentru ca s-ar putea ca aceasta din urma sa fie mai egocentric decat el.
Taur
Le place sa-si psihanalizeze prietenii cu toate ca le lipseste experinta de viata. Taurul se supara de multe ori din cauza unor lucruri care nici macar nu s-au intamplat si cand toata lumea este fericita el gaseste un motiv pentru care sa se enerveze. Taur care vede rosu in fata ochilor va zice ceva? Acest lucru poate fi explicat prin faptul ca sunt batuti mereu de Berbeci. Aceasta este imaginea Taurului, cel mai bun de pe locul doi si de aici vesnica lui nemultumire.  Toti Taurii vor sa fie Dumnezeu, din pacate Dumnezeu este Berbec. Daca cineva raspunde la o intrebare cu alta intrebare sansele ca el sa fie Taur sunt foarte mari. Cei mai multi dintre Tauri iubesc conflictele si atunci cand toate lucrurile merg bine, este singurul caruia i se pare ca ceva nu este in regula. Taurii nu prea stiu pe ce lume sunt si incotro merg, dar se grabesc teribil sa ajunga nicaieri.

Gemeni

Toata lume iubeste Gemenii pentru ca toata lumea iubeste persoanele putin sarite de pe fix. Cred despre ei ca sunt o imbinare intre Michelangelo si Socrate, cand in realitate seamana mai mult cu Prince. Gemenii sunt genul de persoane care isi vandalizeaza singuri casa, care vorbesc foarte tare pentru a se face auziti, insa de cele mai multe ori vorbesc cu ei insisi. Gemenii iau tot felul de medicamente, unele dintre ele ilegale. Tot lor le place sa utilizeze Balantele ca pe un sac de box, dovada compatibilitatea dintre cele doua zodii. O mare parte dintre Gemeni sunt ambidextrii, asta inseamna ca pot sa-si atinga nasul cu ambele maini in acelasi timp. Gemenii vor libertate  insa sunt prea ocupati sa se razvrateasca pentru a mai asculta si alte puncte de vedere. Gemenii nu sunt mai putin paranoici decat Varsatorii.

Rac
Vrei sa stii ce se intampla in vietile tuturor oamenilor din galaxie, cu toate asta nu prea stii ce se intampla in viata ta. Daca ai noroc prietenii tai o sa-ti spuna. Racii au o influenta minima asupra prietenii lor, chiar daca le sar mereu in ajutor. Cu toate acestea, acestia isi exercita puterea  prin faptul ca stiu ceea ce toata lumea gandeste la un moment dat. Acesta este motivul pentru care nu sunt invitati niciodata la petreceri.  Racii pretind despre ei a fi "plini de tact". Cuvantul pentru aceasta este de fapt "neputinciosi".  Sunt convinsi mereu  sa nu bea pentru a conduce prietenii acasa de la petreceri , cei mai multi dintre ei Pesti.

Sagetator

Nativii din aceasta zodie sunt aventurieri innascuti: nu se sfiesc sa omoare paianjeni cu mainile goale si nici sa mearga la baie in mijlocul noptii pe intuneric. Prefera sa aiba rani de ingrijit decat sa aleaga calea usoara. Le place sa isi distreze familia, prietenii si chiar si necunoscutii.

Sunt favoritii copiilor mici si ai animalelor, ceea ce e bine, tinand cont de faptul ca se numara exact printre favoritii adultilor. Acest lucru se intampla din pricina faptul ca Sagetatorii sunt zgomotosi si lipsiti de tact. Sunt genul de persoane care scapa mancare pe jos in restaurantele scumpe si care pun mii de intrebari sau vorbesc la biserica, in timpul slujbei.

Orasul care se asemana cel mai mult cu Sagetatorii? New York-ul, pentru nonconformismul si stilul eclectic. Se spune chiar ca un nativ al acestei zodii va fi intotdeauna o Madonna mai reala decat cea adevarata. De ce? Pentru ca barbatii pot purta paiete cu usurinta, iar femeilor din aceasta zodie nu le sta deloc rau cu casti de protectie ca ale muncitorilor.

Capricorn


Se spune despre ei ca sunt cea mai muncitoare zodie, ca te poti baza pe ei, dar si ca sunt...foarte plicticosi. Traiesc mereu pentru urmatorul lor plan maret si sunt foarte buni la matematica (sa fie asta motivul pentru care unii matematicieni sunt plicticosi?).

Capricornii sunt un mix ciudat intre Fecioara si Leu, lucru care ii face sa isi inchipuie ca sunt logici si foarte carismatici. In realitate sunt tipicari si conformisti. Iar daca ar exista un dezastru nuclear singurii supravietuitori ar fi, probabil, Capricornii si gandacii de bucatarie. Sunt maestrii in arta manipularii de la cele mai mici varste si e posibil ca ei sa fi primit in copilarie un trata de legi cu care s-au distrat de minune, subliniind neclaritatile din acestea. Cei mai multi falsificatori sunt nascuti in aceasta zodie.

Varsator

Nimeni nu iubeste petrecerile la fel de mult ca un nativ al acestei zodii! Regreta enorm anii "Flower Power", in care nuditatea era o dovada de rebeliune, si asta pentru ca lor nu le place nimic mai mult decat sa umble goi. Aproape fiecare nativ al acestei zodii va vedea in cerealele de la micul dejun  o personalitate. Sunt singurele zodii capabile sa joace volei de unii singuri (si chiar o fac).

Tind sa aiba experiente extrasenzoriale si daca se straduiesc reusesc sa mearga pe apa. Isi ingaduie fiecare viciu existent si nu le pasa daca reusesc sa ii enerveze pe toti. Cele mai multe staruri rock sunt nascute in aceasta zodie.

Pesti

Umorul sanatos si rasul ii insotesc mereu pe nativii acestei zodii. Asta ar fi minunat daca ei si-ar fi propus sa fie amuzanti. Sunt confuzi in ceea ce priveste relatiile sexuale si sunt genul de persoane care tin minte cu ce erau imbracati acum cinci ani, dar nu isi retin propria adresa. Nu au simtul directiei si sunt cei pe care ii vezi pe autostrada gonind pe contrasens cu viteza maxima.

Nu te lasa pacalit de aparenta lor inofensivitate: sunt genul de persoane care te pot lasa balta pentru prietenii lor imaginari. Si nici nu incerca sa folosesti logica cu un nativ al acestei zodii: sunt cu capul in nori si cu picioarele in...Narnia. Sunt capabili sa planga pentru animalele omorate pe drum de masini dar sa nu aiba remuscari pentru cei pe care ii urasc. Racii una spun si alta fac. Scorpionii spun un lucru si aia fac, in ciuda tuturor. Pestii, in schimb, spun mult prea multe si fac orice isi doresc. 

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu