duminică, 26 decembrie 2010

Ciudateni din china

S-a nascut cu cate sase degete la fiecare mana si alte sase degete la fiecare picior. Pustiul are 12 ani, se numeste Ouyang Guangchun si traieste in satul Songpo din provincia chineza Hunan.
Anomalia de care sufera Ouyang Guangchun se numeste “polydactylism” – un termen care isi are originile in limba greaca: “polus” (adica “multe”) si “daktulos” (degete). Baiatul traieste si in ziua de azi cu aceste degete in plus, deoarece parintii sai nu au fost de acord, la nastere, sa fie supus unei interventii chirurgicale.
Parintii au sustinut atunci ca nu vad nicio problema care ar putea aparea in viata baiatului, iar degetele care au crescut in plus nu au cum sa-i afecteze acestuia traiul de zi cu zi.
Guangchun este singurul copil al familiei care are aceasta anomalie fizica si, desi nu este neobisnuit sa apara astfel de cazuri, sunt rare situatiile in care “extra-degetele” functioneaza normal din punct de vedere fizic. In cazul de fata, baiatul afirma ca le foloseste absolut normal.
Ciudateniile din China nu se opresc la acest caz, pentru ca in urma cu aproximativ doi ani a avut loc un caz destul de neobisnuit. Un nou-nascut a vazut lumina zilei avand crescut pe spate un al doilea penis.
El s-a nascut la spitalul Tianjin din China si nu exista, deocamdata, explicatii pertinente care sa faca lumina in acest caz. Cert este ca anul trecut a avut loc si interventia chirurgicala, in urma careia penisul de pe spatele copilului a fost indepartat chirurgical.

1 ciocoleti:

andreea spunea...

Stiam ca astia sunt ciudati dar nu atat de ciudati .

Trimiteți un comentariu