duminică, 19 decembrie 2010

Caciula lui Mos Craciun

Alege o caciula.

 
 
 
 


 

Caciula nr 1 .Iti place Mos Craciun si Craciunul in sine. Iti plac traditiile de sarbatori si participi cu bucurie la ele. Pentru tine Craciunul inseamna apropierea si reuniunea familiei. Te intristeaza faptul ca lacomia si comercialismul au ajuns, ca in preajma sarbatorilor, sa scoata ce e mai rau in oameni.


Caciula nr 2 .Pentru tine, Craciunul este pentru copii. Iubesti magia si bucuria stranite de aceasta sarbatoare. Rasfat este cuvantul zilei de Craciun. Rasfatul copiilor cuminti sau mai putin cuminti. In preajma perioadei sarbatorilor de iarna te cuprinde spiritul generozitatii dar si al inocentei. Nu-ti plac adultii care au uitat cum e sa fii copil.

Caciulaa nr 3.Cand este vorba de tine, oamenii trebuie sa se astepte la ceva "neasteptat". Sarbatorile le celebrezi intr-un mod original. Esti in stare sa inventezi in nou Craciun. Tot ce este amuzant, unic si creativ este binevenit de Craciun. Oamenii conservatori, ce tin cu dintii de traditii ti se par plictisitori. Nu-ti poti imagina ca un Craciun sa semene cu cel de anul trecut.

Caciula nr 4 . Visul unui Craciun perfect iti bantuie vacanta de iarna desi stii ca acesta nu se va intampla niciodata. Iubesti sa fii acasa, inconjurat de familie si cadouri in timp ce afara ninge ca-n basme. Faptul ca iti deschizi inima si portofelul de Craciun nu te deranjeaza ci chiar iti face placere. Nu-ti plac oamenii ce urasc Craciunul.

Tu ce caciula alegi?

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu