duminică, 26 decembrie 2010

Hobby-uri ciudate

Un barbat adora sa faca pe mortul, iar o femeie croseteaza sani.
Fiecare are hobbyurile sale, insa unele persoane merg prea departe. Iti prezentam cele mai ciudate 10 ocupatii favorite in timpul liber:
10. Crosetarea sanilor – Audrei Horncastle, o femeie de 84 de ani din Marea Britanie, a crosetat peste 100 de sani in trei ani.
9. Datul in roller coaster – Un barbat de 78 de ani s-a dat intr-un roller coaster din Pittsburgh de 90 de ori intr-o zi, ajungand la 4000 de “calatorii” pe parcursul vietii.
8. Vopsitul cainilor – Aceasta “activitate” a crescut cu 500% intre anii 1999 si 2008.
7. Datul in judecata – Jonathan Lee Riches a intrat in Cartea Recordurilor pentru ca a intentat cele mai multe procese, inclusiv unul impotriva angajatilor Cartii Recordurilor. Acum este incarcerat intr-o inchisoare federala din Kentucky.
6. Tatuarea vehiculelor – Li Zongxiong, un pensionar taiwanez in varsta de 71 de ani, si-a acoperit toate cele patru vehicule cu texte buddhiste.
5. Colectionarea pastilelor de ecstasy – Un olandez si-a petrecut 20 de ani din viata colectionand astfel de pastile. In 2009 ajunsese la 2400 de bucati, inclusiv 40 otravitoare, insa colectia i-a fost furata.
4. Imitatul vacilor – Austion Siok, in varsta de 10 de ani, este expert. A castigat un concurs specific, reusind sa-i invinga pe ceilalti 80 de concurenti.
3. Oferirea de 10 dolari strainilor – Reed Sandridge si-a pierdut slujba anul trecut si a inceput sa fie preocupat de o noua activitate: daruieste cate 10 dolari oricarei persoane care pare ca ar avea nevoie de bani.
2. Aparitia in spatele reporterilor – Paul Yarrow din Londra devine activ de fiecare data cand apare un car de stiri.
1. Joaca de-a mortul – Chuck Lamb, in varsta de 47 de ani, adora sa faca pe mortul. Si de parca acest lucru nu ar fi de ajuns, a inceput sa-si faca fotografii in aceasta ipostaza si sa le posteze pe site-ul personal. Chuck este casatorit si are sase copii.

1 ciocoleti:

andreea spunea...

Crosetarea sanilor e chiar ciudata .

Trimiteți un comentariu