vineri, 31 decembrie 2010

cum sa petreci revelionul daca esti singuraAflă cum te poţi distra singură de Revelion!

Cum petreci Revelionul dacă eşti singură

29
12
10
Să fii singură de Revelion nu este aşa o mare dramă. Dimpotrivă, te poţi considera fericită dacă te gândeşti că unii divorţează numai ca să revină la burlăcie...... în ajun de Anul Nou. Şi apoi, nu este decât o noapte care începe în agitaţie şi se termină cu un gust amar... în ambele sensuri.

Totuşi, dacă te îngrozeşte gândul că petreci singură ultima noapte din an, fie şi numai din superstiţie, iată câteva idei care să îţi asigure distracţia de Revelion chiar dacă nu te pregăteşti de o ieşire în doi.

Mergi în cluburi


Cine a spus că oamenii singuri nu sunt bine primiţi în cluburi? Din contră, ai fi uimită să afli câte persoane singure se află la un bar. Nu există deocamdată un sondaj despre asta, dar iată o bună ocazie să afli singură.

Pune-ţi o ţinută sclipitoare, cei mai frumoşi pantofi şi mergi în clubul preferat unde sigur vei găsi prieteni mai vechi, dar, în primul rând, vei cunoaşte persoane noi.

Indiferent cât de rezervată ai fi, dacă tot ţi-ai făcut curaj să ieşi în oraş, nu ai cum să te întorci fără să socializezi cu cineva, fie şi numai cu barmanul. Încearcă să te simţi bine, flirtează şi avântă-te din nou în lumea întâlnirilor!

Petrecere pentru oamenii singuri


Dacă îţi aminteşti petrecerile din liceu cu colegii, atunci te poţi lăuda cu unele dintre cele mai frumoase amintiri.

Poate nici atunci nu formai un cuplu, dar ştiai totuşi să te distrezi. Aşadar, nu e timpul să fii nostalgică şi să îţi plângi de milă. Ia telefonul şi invită-ţi prietenii care sunt singuri şi pe cei care nu şi-au făcut planuri de Revelion.

Este o ocazie excelentă să te revezi cu prietenii vechi şi să vă povestiţi noutăţi. În plus, dacă ţii cont de superstiţii, înseamnă că anul care vine vei fii mai aproape de ei.

Cu muzică bună, jocuri interesante şi bunădispoziţie, noaptea de Revelion va fi o altă amintire de care vă veţi aminti cu bucurie în anul următor. 

SCOATE-ŢI PRIETENII ÎN ORAŞ


Ca să petreci bine Noaptea de Revelion nu trebuie neapărat să cheltuieşti o avere la cel mai pretenţios restaurant sau vreun club excentric.

Obiceiul de a ieşi în pieţele centrale când ceasul e la ultima bătaie din an, la singurul meeting de fericire globală, este poate cea mai frumoasă tradiţie de Revelion care se păstrează peste tot în lume. Concerte în aer liber, focurile de artificii, vinul fiert şi bucuria care există pe străzi în această noapte, iată cum poate fi celebrat Anul Nou fără să te simţi singură.

Iar dacă în grupul tău de prieteni nu există persoane cu iniţiativă, ce te costă dacă strângi tu rândurile de data asta?

SEARĂ DE FILM


Dacă nu ai chef să strângi paharele după petrecere şi nici să vezi artificii cât timp există riscul să îngheţi în Piaţa Constituţiei, atunci ce ar putea fi mai confortabil decât o seară de filme...?

Invită o prietenă sau pe vecina de pe palier şi pune un film cu Steve Carrell. Poţi alege "The 40 Year Old Virgin" care îţi va ridica şi moralul...

Chiar daca toată lumea se laudă că merge la mega petreceri, poţi să priveşti partea plină a paharului: nu vei avea probleme cu mahmureala a doua zi, iar starea de raţiune se păstrează pe tot parcursul anului! 

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu