joi, 23 decembrie 2010

Orasele lumii, impodobite pentru Craciun!



 Orasele lumii, impodobite pentru Craciun! FOTO
Orasele lumii, impodobite pentru Craciun! FOTO

In fiecare an, in preajma Craciunului are loc acelasi ritual. Mii de orase din toata lumea se umplu de brazi impodobiti si beculete multicolore, in asteptarea marii sarbatori a crestinatatii.

Inca de la sfarsitul lunii noiembrie, spiritual Craciunului este prezent in marile orase ale lumii: Londra, Paris, New York, Washington, Roma, Madrid, Pekin, dar si multe altele, din cele mai indepartate locuri de pe glob sunt decorate cu lumini feerice, pe care localnicii si numerosii turisti le admira in plimbari prelungite pana in zori.

Sa facem impreuna, cu ajutorul galeriei foto o calatorie imaginara - la Paris, pe Champ Elysee, la Londra, pe Oxford Street, la Roma, in Piazza San Lorenzo en Lucina, la New York, in Rockefeller Center, la Washington, langa Casa Alba, la Madrid, in Puerta de Alcala si Puerta del Sol, la Mede,lin, un loc exotic celebru cartel al drogurilor din Columbia, la Pekin - in China traiesc peste 23 de milioane de crestini, in Melbourne, pe Bulevardul Craciunului din suburbiile Ivanhoe.

1 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu