joi, 23 decembrie 2010

Uite ce face Mosu


 Uite ce face Mosu’ inainte de Craciun! FOTO
Uite ce face Mosu’ inainte de Craciun! FOTO

Milioane de copii, mari si mici, din toata lumea il asteapta sa vina pe Mos Craciun in noaptea de 24 spre 25 decembrie, care inainte sa cutreiere toata planeta in sania lui la care sunt inhamati reni, se distreaza in diverse colturi ale lumii.

Iata cum petrece Mos Craciun zilele dinaintea noptii de vineri spre sambata:

* Pe 16 decembrie un Mos a facut bungee-jumping pe o plaja, in Bali.

* In fiecare an, Mos Craciun alege un brad pentru casa lui de la Polul Nord; anul acesta, un Mos din Berlin a ales bradutul.

* Mos Craciun a inregistrat in urma cu cateva saptamani un album de colinde in studiourile Abbey Road din Londra, in beneficiul copiilor bolnavi de cancer.

* ”Locuitorii” acvariului din Oberhausen (localitate in care a trait sicelebra caracatita Paul) s-au numarat printre primii care au primit vizita lui Mos Craciun care nu a ezitat sa se scufunde impreuna cu sacul lui plin cu daruri.

* Pe 12 decembrie, Mos Craciun si ajutoarele lui au participat la traditionalul “Maraton de Craciun”, care a avut loc la Issy Les Moulineaux, in apropierea Parisului.

* Ca sa il impresioneze pe Mos Craciun ca nu cumva sa ii uite, locuitorii Londrei s-au imbracat in costume de Mos Craciun si au fost protagonistii unui flashmob in Trafalgar Square.
* Ca sa se deplaseze mai rapid, Mos Craciun apeleaza la scutere sau chiar la metrou, insa nu a renuntat definitiv la clasica sanie la care sunt inhamati reni.

* La fel ca noi toti, Mos Craciun este controlat pana la... sosete pe aeroport. Asa a patit un Mos, pe 8 decembrie, in aeroportul Green din Ohio.

* In trecerea lui prin Londra, Mos Craciun a fost asaltat, in centrul comercial Selfridges, de o multime de copii care au dorit sa ii spuna personal ce cadouri isi doresc.

* In zilele Craciunului, Mos Craciun este vazut adeseori prin orase, in campanii publicitare care il au pe el ca personaj principal.

1 ciocoleti:

andreea spunea...

Ce nazdravan e si mosu asta . :))

Trimiteți un comentariu