miercuri, 22 decembrie 2010

Cadouri in functie de zodie

Nu stii ce cadou sa ii cumperi unui Rac sau unui Berbec. Astrele iti dau cateva sfaturi utile in functie de zodia pentru care faci cumparaturi.

Cadouri pentru zodia Berbec

Cadourile pentru un Berbec trebuie sa fie in general cadouri scumpe, de firma, de calitate. Nu este genul care sa considere ca doar gestul conteaza, va vrea un cadou care sa arate ca il apreciezi la adevarata lui valoare. Este un tip jucaus, care nu sta o clipa locului si caruia ii plac sporturile si inovatiile indiferent de domeniu. Daca te gandesti sa ii iei orice fel de produs tehnologic inovator va fi in extaz. Dar fii atenta sa fie un aparat de marca, cu prestigiu. O alta idee ar fi cosmetice scumpe, caci ii place orice ii rasfata trupul si simturile. Culorile care i se potrivesc sunt rosu si negru, in caz ca vrei sa ii iei un obiect vestimentar.
Idei pentru cadou: aparat de fotografiat, echipament sportiv, puzzle (daca esti in pana cu finantele), un parfum scump, o curea de piele, lenjerie sexy.

Cadouri pentru zodia Taur

Este destul de pretentios in ceea ce priveste cadourile, asteptand sa fie cu adevarat surprins si bucuros de ceea ce primeste. Ii plac cadourile care demonstreaza ca este iubit. Caminul este important pentru el, deci orice fel de obiect de decoratiuni interioare de bun gust il va incanta. O idee ar fi si cadourile romantice, precum inimioare, lumanari parfumate in forma de inima, o bijuterie. Vrea sa stie ca este pretuit si iubit, deci un astfel de cadou il va entuziasmna mai mult decat ceva de care avea nevoie. Este un gurmand, deci cu delicatese frantuzesti, o sticla de sampanie sau o cuti de bomboane fine belgiene sigur nu vei da gres. Daca te hotarasti sa ii cumperi un obiect vestimentar, orienteaza-te pe culoarea verde.
Idei pentru cadou: bijuterii, pietre pretioase, lumanari parfumate, obiecte de decoratiuni interioare, un tablou de bun gust, cutie de bomboane belgiane, un sal, o jucarie de plus.

Cadouri pentru zodia Gemeni

Contrar primei impresii, Geamanul este in primul rand o persoana practica. Va aprecia obiectele utile, de uz curent, de care avea chiar nevoie. Pe de alta parte, este o fire foarte comunicativa, asa ca daca te tin buzunarele mai ales, o idee este un obiect de telecomunicatie. Trebuie sa mai tii minte si ca ii plac lucrurile noi, ultimul racnet, deci orienteaza-te catre ultima descoperire tehnologica in domeniu. Pentru bani mai putini, o idee sunt obiectele care le stimuleaza inteligenta sau cultura, cum ar fi o carte sau un abonament la un club literar sau cenaclu. Culorile potrivite pentru ei sunt galben, portocaliu si violet.
Idei pentru cadou: CD-player, computer, laptop, DVD-player, telefon mobil, obiecte pentru birou(capsator, press-papier,etc), webcam, casti cu microfon, un joc de societate, un puzzle, un joc de strategie pentru computer.

Cadouri pentru zodia Rac

Cadourile pentru el sunt in primul rand un semn ca te-ai gandit la el. Ideal ar fi sa gasesti ceva ce iti spusese el deja ca isi doreste, pentru ca astfel sa ii demonstrezi ca esti in permanenta atenta la ce spune. In orice caz, fii sigura ca orice cadou i-ai lua ii va placea in mare masura mai ales pentru ca este de la tine. Chiar daca este o bratara pe care in mod normal ar considera-o oribila, o va purta cu mandrie, fiind o dovada a iubirii tale pentru el. Altfel, este capricios si va fi greu sa gasesti ceva care sa ii placa cu adevarat, deci nu iti face sange rau degeaba. Orice este legat de domeniul ocult sau are o tenta spiritulala il va fascina in mod sigur. Culorile care i se potrivesc sunt in general in gama de albastru.
Idei pentru cadou: o tabachera veche, un tablou (ii place orice cadou pentru casa), papuci de casa pufosi, un parfum fresh, o carte din seria "Cum sa iti incepi propria afacere", o icoana(daca este religios), o amuleta, un CD cu muzica de meditatie.

Cadouri pentru zodia Leu

Ii plac enorm de mult cadourile. Ii va placea ideea ca te-ai gandit la el, mai mult decat cadoul in sine. Cu toate astea, daca vrei sa il faci cu adevarat fericit, cumpara-i ceva cu care sa se poata mandri: un mobil, ceva de imbracat, etc. Ii place mult sa fie flatat. Si daca te tin buzunarele, cumpara-i ceva de firma sau oricum de mai multi bani, pentru a fi sigura ca se va putea mandri cu cadoul. Daca nu stai bine cu finantele, sa stii ca apreciaza gestul in sine si faptul ca te-ai gandit la el, asa ca un cadou simbolic il poate face foarte fericit si te va intelege ca nu te-ai descurcat cu banii. Culorile cele mai potrivite pentru Leu sunt in gama portocaliu-rosu.
Idei pentru cadou: CD cu muzica lui preferata, bilete la concertul formatiei lui preferate, un tricou haios, electronice, obiecte de decoratiuni interioare haioase, un animal de casa (ai grija sa te interesezi inainte daca poate sa il ingrijeasca), ceva fabricat de tine (spre exemplu: o bratara impletita).

Cadouri pentru zodia Fecioara

Hmm! aici sa stii ca vei avea ceva de furca. Este un pretentios fara pereche si iti va cauta nod in papura in consecinta. Din punctul lui de vedere, ceea ce ii faci cadou demonstreaza in primul rand ceva despre tine si despre caracterul tau. In al doilea rand, demonstreaza daca esti atenta la gusturile lui si cat de bine il cunosti. Detaliile sunt foarte importante, deci nu incerca sa te pacalesti ca acea camasa cu dungulite subtiri pe care i-ai luat-o este superba. S-ar putea sa afli ca lui ii plac dungile mai groase un pic. Si un alt sfat, calitatea este mai importanta decat cantitatea.
Ii place in orice caz sa primeasca atentii si sa vada ca te-ai gandit la el si ca ai vrut sa ii faci o bucurie. Nu uita ca este o fire conservatoare, deci nu cauta sa il sochezi. Il vei bucura cu un cadou util, care par banal in ochii altora, dar care este pretios pentru el. Culorile potrivite sunt cele din gama rosu-violet.
Idei pentru cadou: agenda electronica, camasa, cravatajoc de strategie pe calculator, ac pentru cravata, obiecte cosmetice, abonament la clubul pe care il frecventeaza, lenjerie.

Cadouri pentru zodia Balanta

Ideal ar fi sa ii cumperi chiar ceva ce isi dorea, caci nu stie prea bine sa se prefaca. Spre exemplu, daca ii cumperi o cravata pe care o considera demodata, sa stii ca nu o va purta doar ca sa iti faca placere. Orice articol vestimentar elegant si de bun gust este binevenit. De asemenea, orice cadou scump, elegant si care da dovada de clasa il va incanta. Ii place mai mult sa faca cadouri decat sa primesca, dar va spera totusi ca daca ti-a facut un cadou, sa fie rasplatit cu unul pe masura. Este o gurmanda foarte rafinata, deci delicatesele, dulciurile deosebite, sampania, mancarurile exotice si fara grasime o vor incanta. Stimulentii olfactivi au mare efect la aceasta zodie, deci mirodeniile, aromele, betisoarele chinezesti sau esentele parfumate nu dau gres la Balanta. Culorile care pun in valoare Balanta sunt albastru-arginitu.
Idei pentru cadou: sampanie, o bautura fina, un parfum scump, cosmetice de firma, un suport de lumanari stilat, obiecte vestimentare de calitate(pentru barbati merg la fix camasile de matase), ulei de masaj, un neglige din satin, un set de aromaterapie, un abonament la o sala de fitness sau la un salon de masaj.

Cadouri pentru zodia Scorpion

Este destul de pretentios in ceea ce priveste cadourile, acestea trebuind sa fie ceva cu adevarat pe gustul lui pentru a il da pe spate. Si stii foarte bine ce dificil este cand vine vorba de gusturile lui pretentioase. Alege ceva fie scump, fie care sa ii stimuleze inteligenta, caci altfel criticile lui nu intarzie sa apara. Ii place sa primeasca cadourile cu multa lume de fata, pentru a afla toata lumea cat de mult este pretuit. Nu suporta clichee-le, vrea un cadou care sa il faca sa se simta special. Nu te gandi sa ii iei ursuleti de plus, brelocuri sau felicitari colorate. Pe Scorpion il incanta lucrurile scumpe, de firma si de valoare, pe care sa le poarte in public cu mandrie. Culorile care se potrivesc cu Scorpionul sunt in gama violet-grena-rosu.
Idei pentru cadou: parfum foarte scump, ceas de firma, obiecte vestimentare de firma, set de CD-uri cu muzica care se gasesc greu, set de aromaterapie si esente, obiecte oculte, lenjerie sexy.
Cadouri pentru zodia Sagetator
Este conservator in ceea ce priveste cadourile, iar darurile traditionale ii fac cea mai mare placere. De aceea, obiectele cu tenta istorica sau specifice unei anume tari I se vor parea de mare efect. Este semnul care iubeste cel mai mult excursiile, asa ca un bilet pentru o vacanta in strainatate, eventual intr-un loc incarcat de istorie, il vor face sa sara in sus de bucurie. In mod surprinzator, desi Sagetatorul este snob si isi cumpara numai lucruri scumpe si de firma, nu apreciaza sa primeasca cadouri prea scumpe. Intentia conteaza mai mult decat orice cadou, cel mai important este ca nu ai uitat de ziua lui. O alta idee buna de cadou este o petrecere surpriza cu toti prietenii lui. Nimic nu il incanta mai tare decat sa isi intalneasca prietenii. Culorile potrivite sunt in gama rosu-grena-maro.
Idei pentru cadou: bilete pentru o excursie in strainatate, echipament de alpinism, carte de calatorii, album de arta, un weekend in care sa faca scuba-diving, cadouri-amuzante sau cadouri-capcana (cutii cu surprize, cani in diverse forma amuzante sau tricouri cu mesaje haioase).

Cadouri pentru zodia Capricorn

Ii plac in primul rand lucrurile de firma, de calitate. Este un conservator in realul sens al cuvantului, deci nu ii cumpara cine stie ce cadou de avangarda. Orice tine de domeniul tehnologic este o buna idee pentru el, dar ai grija sa fie o firma serioasa si un aparat de calitate, indiferent daca este vorba de un walkman, un cd-player sau un telefon mobil. Nu apreciaza cadourile de complezenta, care nu au nici o legatura cu personalitatea, stilul si gusuturile lui. Cadoul trebuie sa arate ca il cunoastem si stim ce isi doreste si mai ales cadoul trebuie sa fie o masura a dragostei purtate. Culorile preferate sunt cele elegante si reci: bleumarin, gri, negru, argintiu.
Idei pentru cadou: ceas de aur sau de firma, obiecte de vestimentatie create de un designer celebru, o geanta din piele de la o firma de renume, pantofi creati de un designer renumit, o agenda imbracata in piele, o mapa de piele pentru birou, electronice de calitate.

Cadouri pentru zodia Varsator

Apreciaza foarte mult idea ca te-ai gandit la el si ca il pretuiesti, asa ca nu va fi prea pretentios. Important este sa petreci ziua cu el si sa ai grija sa se simta cat mai bine. Ii place sa se stie iubit siinconjurat de prieteni si familie. Este original din fire, asa ca orice obiect inovator, haios, nonconformist ii va placea in mod sigur. Ideea de baza este sa ii stimulezi imaginatia, daca vrei sa ii placa cu adevarat cadoul. Este modest si nu emite pretentii la cadouri, importanta este atmosfera pe care o creezi pentru el. Culorile potrvite sunt bleo si portocaliu.
Idei pentru cadou: animal de casa(ai grija sa il poata tine in apartament), o excursie la munte, obiecte vestimentare nonconformiste, un tricou cu semnaturile tutoror cunoscutilor, un joc de strategie, bilete la un concert, beletristica.

Cadouri pentru zodia Pesti
Imaginatia este caracteristica lor dominanta. Sunt pasionati de istorie, psihologie si arta. Muzica are o mare importanta in viata lor, deci cu CD-urile de muzica, mai ales cu o compilatie pe gustul lor nu dai gres. Le plac obiectele exotice, care ii fac sa viseze la locuri indepartate. Adevarul este ca Pestii mereu isi doresc ceea ce nu au. Sunt romantici prin definite, deci lumanarelele, inimioarela si ursuletii de plus sunt o idee foarte buna. Florile si clasica cutie de bomboane, insotite de o felicitate si o cina romantica pe malul lacului nu dau gres de asemenea. Ii plac bijuteriile si lucrurile scumpe, pentru ca il fac sa se simta pretuit. Culorile potrivite pentru Pesti sunt cele pastelate:roz, bleo, verde deschis, etc.
Idei pentru cadou: echipament audio pentru camera lui cu surround, CD-urile cu muzica preferata, CD-uri cu muzica de relaxare, set de aromaterapie, carti de istorie, beletristica, carti de psihologie, obiecte de decoratiuni interioare, carti de calatorii.

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu