vineri, 31 decembrie 2010

10 melodii româneşti de succes în 2010

1. INNA - SUN IS UP


După piesa "Hot", cu care Inna a rupt gura târgului american, frumoasa cântăreaţă a revenit anul acesta cu unul dintre cele mai de succes produse muzicale româneşti. "Sun is Up" a fost difuzată într-o frenezie la radio şi în cluburi, fiind unul dintre cele mai bune hituri ale verii. Linia exotică a videoclipului, filmat în staţiunea spaniolă Marbella, şi sex-appeal-ul Innei au cucerit acultătorii din toată lumea.


2. NARCOTIC SOUND FEAT. CHRISTIAN D., MATTEO - MAMASITA


Colaborarea dintre Narcotic Sound, Christian D. şi Matteo a avut un succes răsunător toată vara, pe posturile de muzică şi la radio. 


3. CONNECT-R FT. CHRIS MAYER - STILL


 “Still” a fost unul dintre cele mai hot single-uri ale verii, care a urcat rapid în topurile româneşti. Pentru că piesa a prins atât de bine la public, aceştia au făcut şi câteva remixuri care au prins la fel de bine




4. DJ SAVA FEAT. RALUKA - I LIKE THE TRUMPET


O altă piesă drăguţă care a dominat undele radio, "I like the trumpet" a fost o piesă excelentă pentru clubbing în acest an.


5. ANDREEA BANICA - LOVE IN BRASIL 2010


Unul dintre cele mai reuşite videoclipuri ale anului cu care Andreea Bănică a incitat fanii toată vara. Scena încinse sub duş, dansatoare frumoase şi mişcări senzuale, Love in Brasil a fost cel mai fierbinte clip al verii, chiar dacă a fost filmat în Mamaia.


6. DJ PROJECT - REGRETE


Un dj talentat, o voce deoesebită şi un sound reuşit, piesa, deşi păstrează stilul specific fostei trupe Dj Project, a fost extrem de ascultată în acest an.



7. DON'T SAY IT'S OVER - ALEX VELEA


Dansabilă, uşor de fredonat şi cu un un videoclip exotic, piesa a fost una specială pentru Alex Velea, care a ales să o prezinte pe soţia sa în acest clip.


8. AKCENT - LOVE STONED

 

Cei trei membri ai trupei au evoluat şi în acest an pe gustul publicului cu melodia Love Stoned, mai ales că piesa cu accente trance aminteşte de compilaţiile Ibiza Summer Hits.


9. SMILEY – PLEC PE MARTE



10. RADIO KILLER - BE FREE HD


Una dintre cele mai efervescente hituri din acest an, Be Free a fost o "pasă" extrem de nimerită a lui Radio Killer, mai ales că muzica popcorn a fost pe val anul acesta. Iar clipul, în care apar şi nume celebre precum Ilie Năstase, N’Doye şi Ionuţ Lupescu, este foarte reuşit.




0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu