vineri, 31 decembrie 2010

MEsaje Revelion

Nu uita să transmiţi urarea de Anul Nou!

40 de mesaje de trimis de Revelion

28
12
10

Telefoanele vor zbârnâi şi în acest an de Revelion cu cele mai vesele şi "fericite" mesaje de An Nou. Şi pentru că nici ţie nu îţi vor lipsi urările din telefon, ne-am asigurat că...
 ...  nu îi vei uita pe cei dragi în noaptea de Anul Nou. Aşa că ţi-am pregătit o selecţie cu cele mai draguţe mesaje care ne-au plăcut şi din care te poţi inspira.


1. Un an nou cu sănătate,/ Voie bună, trai uşor,/ Bucurie şi mult spor! La Mulţi Ani!
 
2. Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit. La mulţi ani!

3. De Anul Nou, nu uită să iei cu tine voia bună, speranţa în gând şi veselia în suflet!

4. Îţi doresc 1000, 2000 sau mai bine 2011 urări de bine şi un An Nou fericit!

5. În anul care vine îţi doresc să ai alături doar persoane fericite şi motive pentru care să zâmbeşti în fiecare zi.

6. Îţi urez un An Nou plin de fericire şi linişte sufletească! La Mulţi Ani!

7. La mulţi ani cu sănătate, anul să îţi dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

8. Nou este anul ce vine, noi sunt visele, noi sunt dorinţele, dar calduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou aşa cum ai visat!

9. Fie ca în Noul An să ai parte doar de bucurie în suflet, ca să îţi dăruieşti în fiecare zi un motiv pentru a zâmbi. La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit!

10.  Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus. Sărbători Fericite!

11. 2011 să vă aducă munţi de sănătate, meşe îmbelşugate, fericire multă cu mulţi bani în pungă! La mulţi ani!

12.  Un an nou mai bun, cu pace şi linişte în suflet şi cu multă dragoste în inimă. La mulţi ani!

13. Îţi doresc un Revelion fericit alături de familie şi prieteni, să te distrezi şi să te relaxezi şi să ai parte doar de ele în tot anul care vine.

14. Să crezi mai mult în tine,/ Să ai parte de iubire,/ Să ierţi mult mai uşor,/ Să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani!

15. Îţi doresc ca în anul 2011 să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8760 ore de înţelepciune, 525.600 minute de distracţie şi în final 31.536.000 de secunde petrecute alături de persoana pe care o iubeşti!

16. Sărbători fericite şi să petreci în neştire, să ai pe veci iubire şi-n casă fericire! La mulţi ani!

17. Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.

18. La mulţi ani cu bucurie/, Casă, casă să vă fie,/ Masă, masă să rămână,/ Iar în jurul ei să vină/ Oameni buni, de omenie,/ Să v-aducă veselie,/ Gânduri bune, cumpătate şi urări de sănătate/ Zile multe şi prospere!

19. Pregăteşte-te să îmbrăţişezi noul an cu bucurie şi voie bună! Un An Nou Fericit!

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu