duminică, 2 ianuarie 2011

Ce gen ii plac lui Beber


Nu putem nega ca Justin Bieber are o multime de fane care si-ar dori sa petreaca macar o singura zi cu el iar cum cantaretul nu este implicat in nici o relatie momentan…luati un pix si notati-va.
Justin Bieber a dezvaluit ceea ce apreciaza la o potentiala prietena. El a declarat ca “ea trebuie sa aiba o personalitate draguta, un simt al umorului dezvoltat, ochi frumosi si creier. Care e sensul de a avea o prietena frumoasa daca nu poti sa vorbesti cu ea? Ai vrea sa poti sta la cina cu ea si sa ai o conversatie modesta“.
De asemenea cantaretul prefera o infatisare mai naturala: “Nu-mi plac fetele care se fardeaza in exces astfel incat sa nu le poti vedea fata. Unele fete sunt frumoase, dar nesigure si arata mult mai bine nemachiate, dar decid sa puna tone de farduri pe fata lor.
Justin Bieber a dezvaluit ca atunci cand agata o fata prefera sa fie linistit si surprinzator. “Depinde de situatie. Dar la inceputul conversatiei nu ii dau de inteles nimic – trebuie sa astepte un pic. Apoi, poate la sfarsitul conversatiei, o intreb ceva de genul ‘Ai cumva un numar de telefon la care as putea sa te contactez?’ Cam asa merge de obicei.
Asa ca daca esti frumoasa, desteapta, cu simtul umorului, nu folosesti prea multe farduri si ai sansa de a vorbi macar o data cu Bieber, e posibil ca Justin sa-ti ceara numarul de telefon.

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu