sâmbătă, 2 aprilie 2011

Ce îl enervează pe iubitul tău, în funcţie de zodie

În orice relaţie partenerii ajung să găsească unul la celălalt obiceiuri enervante, dar peste care trec mai toţi în numele iubirii. Totuşi, anumite obiceiuri sunt atât de agasante, încât reuşesc să provoace constant certuri, care deteriorează în timp sentimentele.



Dacă vrei să ştii ce anume îl enervează la culme pe iubitul tău într-o relaţie, pentru a evita certurile de zi cu zi sau o despărţire nejustificată, ţine cont şi de influenţa semnului său zodiacal. În funcţie de zodie, pe bărbaţi îi
enervează următoarele lucruri în relaţia cu iubita...

Berbec: îl enervează foarte tare indecizia. Dacă îţi pune o intrebare vrea un răspuns cât mai rapid, cât mai la obiect şi cât mai sincer. Nu suportă să fie dus cu zăhărelul.

Taur: este de obicei cel care aplanează conflicte, dar în relaţia de cuplu poate fi scos din sărite, dacă adopţi o atitudine foarte feministă cu el şi îl acuzi că e misogin pentru că te-a rugat să-i calci cămaşa.

Gemeni: cel mai tare îl oftică o femeie care nu tace şi care nu-l lasă pe el să aibă ultimul cuvânt. Cu cât insişti mai tare pe un subiect, cu atât se aprinde, până îşi iese din pepeni.

Rac: este destul de tolerant în relaţia de cuplu, aşa că trece cu vederea cam orice tabiet al iubitei, chiar şi orele lungi la shopping. Nu suportă, însă, să fie jignit, mai ales cu aluzii sau ironii.

Leu: nu suportă să-l tratezi cu indiferenţă, mai ales dacă el s-a străduit să te impresioneze. Atunci când nu spui nimic, mereu se întreabă în sinea lui dacă nu cumva ai ceva cu el.

Fecioară: laşi vasele nespălate în chiuvetă şi îi spui că n-ai chef acum de ele. În general, îl enervează lenea şi amânările de orice fel.

Balanţă: cu greu scoţi din sărite un bărbat Balanţă. Totuşi, o vei face dacă îi reproşezi ceva ce i-ai mai reproşat, asta după ce i-ai spus că l-ai înţeles şi că l-ai iertat.

Scorpion: îl contrazici înainte să-şi termine ideea. Indiferent că i-ai anticipat ideea corect sau nu, faptul că îl întrerupi şi că îl contrazici îl enervează la culme.

Săgetător: îl rogi să detalieze un pic mai mult răspunsul la întrebarea „Ce faci?”. Dacă îţi răspunde „Bine”, atunci n-are chef de dat explicaţii.

Capricorn: îl exasperează privirea ta ghiduşă cu care îl anunţi că ai dat o mică avere pe acea pereche drăguţă de pantofi.

Vărsător: îl enervează când îi repeţi un lucru de mai multe ori. Dacă nu ţi-a răspuns prima dată, nu înseamnă că n-a auzit, ci doar că a ales să te ignore.

Peşti: îl itiră faptul că ţii la independenţa ta şi că iei decizii de una singură, fără să te consulţi mai întâi cu el.

Sursa: Unica

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu