sâmbătă, 2 aprilie 2011

Ora naşterii îţi spune cum eşti într-o relaţie

.asupra personalităţii tale. În funcţie de ora naşterii tale, ai intrat sub influenţa unei anumite planete, alta faţă de cea care îţi indică zodia în care te-ai născut, potrivit sex-astrology.com.




De la 0:00 până la 2:00


Îţi place să experimentezi în orice relaţie şi eşti o fire deschisă, care nu ascunde nimic faţă de nimeni. Te atrag persoanele active şi sociabile şi nu te vezi stabilindu-te lângă cineva prea calm şi calculat. Pentru a evita probleme amoroase ar trebui să aduci un pic de discreţie în viaţa de cuplu.

De la 2:00 până la 4:00


Eşti sub influenţa planetei Venus, aşa că tu cauţi plăcerea şi frumuseţea în orice relaţie. O întâmplare banală se poate transforma într-o aventură plină de romantism, pentru că tu ştii cum să fructifici orice ocazie. Ai nevoie din partea partenerului de cuplu de multă atenţie. Trebuie să îţi arate prin gesturi mici că te iubeşte, pentru a te simţi împlinită.

De la 4:00 până la 6:00


Eşti influenţată de planeta Marte, aşa că eşti o persoană directă şi plină de vitalitate. Îţi doreşti mai degrabă pe cineva care să te asculte şi să te tempereze. Crezi cu tărie în suflete pereche şi vei găsi fericirea lângă cineva care ştie cum să te motiveze, dar care îţi tolerează în acelaşi timp momentele de impulsivitate.

De la 6:00 până la 8:00


Neptun este planeta care te influenţează şi îţi oferă o mare putere de sacrificiu în relaţia cu persoana iubită. Deşi dăruieşti totul, te pricepi să păstrezi o notă de mister, pentru că acţionezi de multe ori în mod imprevizibil, bazându-te doar pe intuiţie, nu pe logică. De aceea, celălalt simte că trăieşti totul cu multă intensitate.

De la 8:00 până la 10:00


Te guvernează planeta Uranus, ceea ce înseamnă că la prima vedere pari o prezenţă unică. Cei din jurul tău sunt captivaţi de căldura ta sufletească şi puterea de înţelegere. Eşti o fire prietenoasă, care reuşeşte să cucerească multe inimi. Ai o fire independentă şi e foarte important ca atunci când te implici într-o relaţie, să existe în primul rând prietenie, şi mai apoi pasiune.


De la 10:00 până la 12:00


Tu te afli sub influenţa planetei Saturn, ceea ce te face uşor sceptică când vine vorba de iubire. Preferă să păstrezi distanţa, până când te asiguri că cel de lângă tine are intenţii curate. Eşti perfect conştientă că o relaţie te afectează pe toate planurile, de aceea cauţi pe cineva cu care să rezonezi şi în plan profesional şi intelectual.

De la 12:00 până la 14:00


Planeta care te influenţează este Jupiter, aşa că te atrag toţi oamenii care au latura artistică foarte dezvoltată. Nu suporţi să fii într-o relaţie cu o persoană care pare banală la prima vedere sau vulgară. Pentru tine contează enorm aparenţele într-o relaţie, pentru că ele trădează cât interes îşi dă partenerul. El ar trebui să se facă plăcut în ochii tăi.

De la 14:00 până la 16:00


Te afli sub influenţa planetei Pluto, ceea ce îţi dă un farmec aparte. Oriunde te afli, atragi privirile celor din jurul tău, precum un magnet. Pentru că ai şarm, multe probleme din relaţia de cuplu îşi găsesc foarte repede rezolvarea. Pluto te încarcă cu multă energie sexuală, aşa că, compatibilitatea cu partenerul din pat este foarte importantă pentru tine.

De la 16:00 până la 18:00


Venus îţi dictează paşii în dragoste, aşa că eşti foarte axată pe viaţa de cuplu. Visezi la partenerul perfect, iar mai apoi la căsnicia perfectă. Crezi în fericirea până la adânci bătrâneţi. Tocmai pentru că te preocupă foarte mult planul sentimental, tinzi să preiei tu frâiele într-o relaţie şi să îţi domini partenerul, mai ales dacă relaţia devine tot mai serioasă.

De la 18:00 până la 20:00


Planeta Mercur influenţează modul în care îl tratezi pe partenerul tău într-o relaţie. Mai precis, adori să îi porţi de grijă, pentru ca el să te considere mâna lui dreaptă. Este foarte important să te asiguri că cel de lângă tine merită toată atenţia ta şi nu profită. În viaţa de cuplu, încerci să-i impui partenerului un stil de viaţă sănătos.

De la 20:00 până la 22:00


Influenţa Soarelui îşi pune amprenta asupra vieţii tale amoroase. Trăieşti totul cu pasiune şi tinzi să dramatizezi relaţia de cuplu. De exemplu, devii foarte uşor geloasă. Tot Soarele te înzestrează însă şi cu o putere de seducţie aparte, care te face să fii plăcută foarte uşor. În mod clar, o relaţie de cuplu cu tine nu este plictisitoare!

De la 22:00 până la 24:00


Luna este cea care îţi influenţează viaţa sentimentală. Eşti o persoană foarte devotată vieţii de familie şi care caută să se aşeze pentru totdeauna lângă cineva. Partenerul tău de viaţă trebuie să îndeplinească însă nişte criterii: să fie sincer, să nu se dea înlături de la nimic şi să te contagieze cu energia lui.

Foto: Shutterstock

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu