sâmbătă, 2 aprilie 2011

TOP 7 Povești incredibile despre implanturi cu silicon

Multe femei apelează la implanturi cu silicon pentru a arăta mai bine, însă acestea au devenit din ce în ce mai controversate de-a lungul vremii și acum știm și de ce. Iată un top al celor mai ciudate întâmplari legate de femei care și-au mărit sânii.




1. Si-a pus cenusa sotului in silicoane

O femeie din Australia a introdus in silicoane cenusa sotului ei decedat, spunand ca vrea sa il aiba mereu aproape de inima sa. Sandi Canesco, in varsta de 26 de ani, a facut acest gest bizar dupa ce
sotul ei, Dustin, a murit intr-un accident de masina.

“M-am gandit ca, daca voi purta cenusa lui Dastin in implanturile pentru sani, nu va trebui sa ma despart de el niciodata”, a declarat Canesco.


2. Implanturile cu silicon care au oprit un glont

O femeie din Los Angeles a scapat de la moarte dupa ce a fost impuscata, iar implanturile sale cu silicon au oprit glontul care altfel i-ar fi ajuns in inima.


Lydia Carranza lucra ca si asistenta intr-un cabinet stomatologic atunci cand colega ei a fost impuscata mortal de catre sotul acesteia, iar barbatul a indreptat apoi arma catre ea.

“Este o femeie foarte norocoasa. Am vazut ecografia, iar glontul se oprise la doar cativa milimetri de inima ei. Daca nu avea implanturile cu silicon nu cred ca ar fi supravietuit”, a declarat medical Ashkan Ghavami, care s-a ocupat de cazul femeii.

3. Femeia care sparge obiecte su sanii

Cu un nume foarte sugestiv, Busty Heart, o femei din America, in varsta de 47 de ani s-a prezentat la emisiunea ‘America's Got Talent' cu un talent inedit, acela de a sparge obiecte cu ajutorul sanilor.


Acesta a impresionat pe toata lumea, dupa ce a distrus un bax de cutii de suc si a spart cateva placi cu ajutorul sanilor ei.

4. Chirurgul plastician care si-a pedepsit clientele

Un chirurg plastician din Germania a facut un site pentru a da de urma femeilor pe care le-a operat si care nu si-au platit implanturile, postand poze cu sanii acestora. Chirurgul spera ca astfel politia le va gasi mai usor pe cele care l-au inselat de sume marisoare de bani.


Una dintre femei, care si-a dat numele de “Tanja” a cerut sa iasa putin afara pentru a lua o gura de aer, dupa ce operatia ei la sani, in valoare de 5.400 de Euro, a fost facuta si nu s-a mai intors.

“Femeile s-au inregistrat cu nume false si dupa operatie au fugit fara sa plateasca”, spune Michael Koenig, chirurgul suparat.

5. I-au explodat silicoanele in avion

O femeie de 45 de ani a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce silicoanele i-au explodat in timpul unui zbor de la Moscova la Los Angeles.

Starea de sanatate a rusoaicei s-a inrautatit cand a ajuns pe aeroportul din Los Angeles, unde a lesinat. Doctorii nu si-au dat seama initial din ce cauza i se facuse rau femeii, insa dupa o investigatie mai amanuntita acestia au descoperit ca implanturile cu silicon ale acesteia explodasera din cauza presiunii.

Rusoaica si-a scos intre timp implanturile.

6. A mintit ca are cancer ca sa stranga bani pentru silicoane 

O femeie din Texas a mintit ca are cancer la san si a strans de la prietenii ei donatii de 10.000 de dolari pe care i-a folosit apoi pentru a-si mari sanii.

Dupa cum informeaza autoritatile, aproximativ 20 de oameni au donat bani pentru a o ajuta pe Trista Joy Lathern sa stranga bani pentru a se trata de cancer. Femeia a organizat strangeri de fonduri, a impartit fluturasi si a strans bani de la familie, prieteni, colegi de munca si straini, scrie Oddee.com.



Donatorilor li s-a spus ca femeia nu are asigurare de santate si trebuie sa faca o operatie importanta pentru a-si salva viata. Insa, in loc de operatie, Trista Joy Lathern a folosit banii adunati pentru a-si pune implanturi cu silicon.

Pentru a face povestea cat mai credibila, femeia, in varsta de 24 de ani, s-a ras in cap. Dupa ce s-a aflat de minciuna ei, tanara a fost arestat pentru inselatorie si furt.

7. Silicoane mortale

Fotomodelul Orit Fox a omorat fara sa vrea un sarpe care s-a otravit cu silicon dupa ce, in urma unei sedinte foto, a muscat-o pe aceasta de san.


Fox se afla la o sedinta foto in care se juca cu un sarpe. Dupa ce aceasta a facut mai multe gesturi provocatoare, sarpele, simtindu-se probabil amenintat, si-a infipt coltii in bustul femeii.

Tânăra a fost transportată de urgenta la spital unde i-a fost administrata o injectie, iar ea se afla in afara oricarui pericol. Din pacate sarpele nu a fost la fel de norocos si s-a intoxicat cu siliconul provenit din implanturile fotomodelului.


Sursa: 9AM

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu