joi, 17 februarie 2011

Valentine`s Beeakkkk

14 februarie. Saint Valentine. Valentine’s Day. Sfântul Valentin. Bine, ia-o cum vrei.Stiu ca a trecut dar
Urăsc ziua asta. Urăsc roşul. Urăsc trandafirii. Nu mai ziceţi Sfântul Valentin că vomit !”. Si vad peste tot indragostiti pupandusee asta m-a făcut să fiu mult mai scârbită de sărbătoare.  Partea bună însă e că am aflat nişte lucruri pe care chiar nu le ştiam. Sf. Valentin nu se referă numai la îndrăgostiţii lu’ Cupidon, ci şi la prietenie ( da, chiar nu ştiam asta sau poate nu m-a interesat să aflu). Am mai aflat ceva de genul că Sf. Valentin era un preot iubit de toţi copii.
Anul ăsta a fost cel mai accentuat Sf. Valentin sau poate că nu le-am băgat eu în seamă pe celelalte. Dar.. mai nimeni nu iubeşte ziua asta, în afară de cei săgetaţi ? Am lista plină de persoane care au la status că urăsc ziua asta. Hei.. mă aflu şi eu  în grupul vostru !  Motiv ? N-am. Pur şi simplu atâta afecţiune mă face să vărs. Nu sunt genu’ de fată care trăieşte gândindu-se la iubire. NU. Pe primul plan este prietenia; şi  cum spuneam mai sus, sărbătoarea de azi se referă şi la prietenie.

1 ciocoleti:

Anonim spunea...

:-& si eu urasc ziua asta.Numai telenovele vezi prin parcuri x( si baieti care le dau fetelor ursulete de plus demodate care spun i love you =)):))

Trimiteți un comentariu