vineri, 11 februarie 2011

SPITALU


Zilele astea o prietena de familie.... a iesit din spital.A trebuit sa fie internata pentru o raceala,dupa care i s-au gasit si altele cum ar fi lipsa de calciu etc.etc.etc. si nu au mai lasat-o sa plece prea curand.Au tinut-o cu forta,astfel incat ea mai evada din cand in cand,ducandu-se acasa pentru a se spala.Mi se pare justificata chestia aswta,deoarece conditiile oferite de spitalul nostru sunt…fara cuvinte.
Imi povestea cat de ingrozita era sa stea in spital,mai ales seara.E si normal!Putoarea ingrozitoare,mancarea stricata,asistenele cu nasu’ bagat in cur [de tot] si figurile anumitor babe de pe coridor, pur si simplu nu te lasa sa respiri!
Sa zicem ca: esti bolnav,te internezi,te pun ei intr-un salon,intri,saluti [incerci sa pari amabil,cel putin]daca mai e cineva  in salon si intr-un final te asezi pe pat.Belesti ochii pe pereti si te mai uiti la creaturile pictate si semnaturile de pe pat si sa zicem ca la un moment dat…adormi.Cum e sa te trezesti peste 2 ore cu gandacul pe fata?Asta nu-i nimic,dar ai si tu un pachet de biscuiti [pentru ca doar asta ai voie sa mananci cand esti internat in spital pentru o raceala] si vrei sa-l pui in dulap.Deschizi sertarul.Surpriza: ofamilie de gandaci care fug pe unde apuca pentru ca i-ai descoperit.Ti-e groaza,sila si scarba.Vara caldura e infernala,iarna e frig.Gandaciiumbla liberi pe unde vor ei,inclusiv in pat.Pana si gandacii au ajuns sa fie bolnavi,dar pentru ei nu se face un spital special.
P.S: Si daca ajungeti in spital cumva sa nu va fie frica de gandaci,am auzit ca in cursul unei nopti,oamenii mananca aproximativ 10 gandaci. Acum cine e mai fioros?

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu