sâmbătă, 5 februarie 2011

Orfani


De cate ori ai fost la un orfelinat? Ai avut ocazia sa privesti in ochii acelor copii inocenti, incercati foarte rau de soarta? Ai vazut in ochii lor acea puritate, acea nevinovatie, si acea bucurie cand vad ca totusi e cineva aproape de ei?
Daca raspunsul e NU, ai putea sa le faci o bucurie si sa mergi la un orfelinat din apropiere, macar sa stai putin cu acei copilasi, sa simta si el afectiune, ca de asta au cea mai mare nevoie.
Gandeste-te ca tu ai parinti, ai o familie, si pentru tine cuvantul ACASA inseamna ceva, pe cand la ei acasa este un orfelinat, un loc unde nu sunt aproape de parintii lor, din diferite motive. Si cel mai important, ei nu stiu ce inseamna cuvantul MAMA sau TATA.
V-as invita sa va ganditi mai mult la soarta acelor copilasi, si, dupa posibilitati, sa le oferiti macar afectiune, daca nu aveti cum si ceva material.
In continuare am postat un videoclip realizat de o colega, despre proiectul in care cateva fete suntem implicate, si astfel si despre copilasii de la acel orfelinat, care sunt pur si simplu adorabili. Si sincer, nu imi mai venea sa plec de langa ei.

TE-A IMPRESIONAT MACAR PUTIN? ATUNCI DA-L MAI DEPARTE. NU TE COSTA NIMIC SA FACI LUCRUL ASTA. MACAR ATAT POTI FACE PENTRU ACEI COPILASI.

 

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu