joi, 3 februarie 2011

Jucaria MEA



Tumblr_lg00mwxmyt1qd82syo1_500_large
cum fac zodiile cadn i se fura jucaria 
BERBEC – La cate jucarii are, nici nu observa ca i s-a furat ceva. Cu toate astea, daca te prinde , nu se supara, ba din contra, daca te vede mai amarat ti le da pe toate.
TAUR – Prea obsedat de jucarii. Asta spune totul, daca ii se fura ceva,imediat va observa. Dar asta nu e tot,e in stare sa puna politia pe tine,doar ca sa isi gaseasca jucaria.
GEMENI – E imposibil sa se supere, deoarece in cutia cu jucarii se afla numai cele sexuale. Niciunui geaman nu ii lipseste vreun vibrator din cutia cu jucarii,dar asta nu inseamna ca te lasa se le iei pe toate. Va vrea sa le impartiti si sa le explorati amandoi.
RAC – Lenes si adormit, racul probabil iti va multumi ca i-ai furat jucaria doar pentru a pleca mai repede din casa lui si a-si continua somnul. Daca e la prima ora din zi,fii sigur ca nici nu va observa ca ai furat ceva.
LEU – Nici sa nu te gandesti sa pui mana pe vreo jucarie de a lui. Iti va repeta de mii de ori ca el e seful si cand va fi mare va construi o fabrica de jucarii in care tu,hotul,nu vei avea acces in ea. Ai grija, isi poate arata si coltii daca il enervezi prea mult sau daca il contrazici.
FECIOARA – Daca e intr-o stare buna, te va ajuta sa impachetezi jucariile si sa le iei acasa la tine,insa daca nu,ai incurcat-o. Sigur nu vei mai fi in viata daca te-a prins ca i le furi.
BALANTA – Mai bine i le ceri cu frumosul,caci daca te prinde ca le furi,nu numai ca ti le ia,dar te trezesti si un un sut in fund sau o palma peste fata.
SCORPION – Cu siguranta e singura zodie care iti va da jucaria fara ca nici macar sa intrebi. Ei se cred prea maturi pentru jucarii,chiar daca se opresc la geamul oricarui magazin, salivand in fata lui.
SAGETATOR – Sagetatorul nu are jucarii,sau poate ca da,dar sunt roase,murdare sau rupte ori vechi. Mai bine decat sa ii furi o jucarie stricata,il lasi in pace si iti vezi de treaba ta.
CAPRICORN – Timid, se va preface ca nici macar nu te-a vazut furandu-i jucaria. Va suferi in tacere,undeva intr-un colt intunecat mult si bine,pana cand ii se va darui o jucarie noua,apoi va uita de furt.
VARSATOR – Daca incerci sa ii furi ceva,nu te va uita toata viata. Se va razbuna pe tine in cel mai tragic mod,otravindu-te sau decapitandu-te. Mai bine ti-ai cere scuze imediat,ori vei da de belea. Daca esti cuminte,vei primi chiar tu o jucarie de la varsator.
PESTI – Pestele poate fi foarte usor pacalit. Daca ii spui ca ii vei imprumuta jucaria si i-o vei aduce inapoi,e scuza perfecta,el oricum te va crede,asteptand in tacere momentul cand i-o vei inapoia.
Tumblr_lfn9bbniug1qgbbnto1_500_largeTumblr_lftb1dfktj1qgx398o1_400_large

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu