joi, 14 octombrie 2010

Dovezi ca lumea e cu CAPU

In Liban,e legal sa faci sex cu animalele,dar numai cu animalele femele.Cine reguleaza animale de sex masculin e pedepsit cu moartea.
—————————
Musulmanilor le e interzis sa se uite la organele genitale ale mortilor.Si groparilor le e interzis. Legea spune ca organele genitale trebuie acoperite cu o caramida sau un lemn. Cum dracu cu o caramida?
—————————-
Pedeapsa pentru masturbare in Indonezia e decapitarea.
—————————–

In Hong Kong o femeie, daca-si prinde barbatul cu alta femeie, e imputernicita de lege sa-l omoare. aaarrr…numai cu propriile maini. Amanta insa, poate fi omorata in orice alt fel. Ah,Justitia!!!
——————
Femeile in sanii goi pot sa fie vanzatoare in Liverpool, Anglia. Daaarrrr… numai in magazine de vanzare a pestilor tropicali. E logic,nu?
——————-
In Cali, Columbia, o femeie are voie sa faca sex numai cu barbatul ei, dupa lege. Si prima data cand se intampla, mama ei trebuie sa se uite, sa fie martora. Ti se face parul maciuca, in plus soacra stie de acum incolo ce valoreaza …scula ta. Wow,wow….
——————–
In santa Cruz, Bolivia, este ilegal unui barbat sa faca sex cu mama si cu fiica in acelasi timp. Imaginati-va cate cazuri s-au intamplat de a trebuit sa faca o lege pentru asta.
———-
In Maryland, he..he.., e ilegal sa vinzi prezervative de la automate. Cu o singura exceptie: Daca sant vandute impreuna cu bauturile alcoolice la aparatele de la locurile de munca. (birouri,santiere..etc…etc…)
——————–
Oamenii si delfinii sunt singurele fiinte care fac sex de placere. De asta zambea Flipper tot timpul……….
——————
Cel mai puternic muschi din corp e….limba….. Periculos…orice comentariu….
——————
Furnica poate ridica de 50 ori greutatea ei, poate sa impinga de 30 ori greutatea ei si intotdeauna cade pe partea dreapta cand e intoxicata. Intoxicata de alcool sau de ce? Guvernul o fi platit pentru cercetarea asta interesanta?
—————————-
Fluturii degusta cu .piciorul… ihhh…
——————————
Steaua de mare n-are creier… Cunosc si multi oameni care n-au……
——————
Ultima…. Broastele tzestoase respira prin fund….. Oare gura le-o fi mirosind ?..

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu