joi, 3 martie 2011

Robotzi

robotzi
În ultimele zile mini-serialul „Robotzi“ a devenit din ce în ce mai discutat. Se pare că adolescenții au fost captivați de creația celor de la Creative Monkeyz. Poate pentru că e primul mini-serial de animație de acest gen cu producție românească și pentru comicul pe care acesta îl emană.
Pentru cei care nu cunosc acest fenomen am să citez o descriere luată de pe Youtube:„Protagoniștii sunt MO (primul robot cu burtă – ruginit pentru că bea) și F.O.C.A (fabricat original cu aluminiu). [...] Cei doi sunt primii roboți (de talie mică) fabricați în România. După o scurtă perioadă de glorie, apar primii roboți de talie mare, iar MO și F.O.C.A sunt «uitați» într-un depozit al INR (Institutul Național de Robotică), de a cărui bună funcționare ei trebuie să se asigure.“
Fiecare episod e unic prin tema pe care o abordează, iar replicile micuților sunt geniale. Poate o să strâmbați din nas sau o să fiți de-a dreptul încântați; nu puteți afla asta decât vizionând.
Vă recomand să descoperiți singuri lumea celor doi robotzi care au amuzat aproape întreaga populație de adolescenți români.
Vizionare plăcută!

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu