joi, 10 februarie 2011

Viata unui Blogger...OBSEDAT

blogger_0.jpg
08 (de fapt e 10 dar imi place sa cred despre mine ca ma trezesc devreme, am toate ceasurile date inapoi) Ma trezesc si ma duc la calculator. Verific traficul. Pana acum au intrat deja doi vizitatori. Le iau adresele de mail si ii adaug in messenger, in lista cu oameni carora le trimit spam. Sunt sigur ca vor sa afle imediat ce gandesc si detalii despre ultimul meu vis. 
08:45 Pana acum am sters comentarii stupide. Nu inteleg de ce ma injura lumea. Sunt cel mai bun, sunt o glorie a blogosferei. Nici nu ar trebui sa mai scriu, atat de bun sunt.
09:00 A deschis la banca, trebuie sa ma grabesc sa ridic banii din blogging. Imi iau servieta diplomat cu sandwich-ul inauntru si alerg pana acolo cu sufletul la gura.
10:00 Cate formalitati pentru 3 Euro! Prietenul meu CARABAL  zicea ca o sa fie mai mult de atat. La dracu! Nota catre sine: scrie despre cum te fura bancile.
10:15 Fug repede acasa si imi verific traficul. De ieri a crescut cu 2%. S-au terminat vremurile bune, cand mi se dubla traficul in fiecare zi. Iar trebuie sa caut statusuri "funny" de messenger si filmulete cu pisoi.
10:20 Ma suna mama, mi-a pus salamul la posta. Saraca mama. Nota catre sine, scrie un post emotionant despre copilarie. Mama ma intreaba daca mi-am gasit slujba. Gata, s-a dus postul cu copilaria. Unii oameni chiar nu inteleg ca eu muncesc din greu, bai nene.
11:00 Nu mi-a venit nicio idee buna la buda. Ciudat. Noroc cu shaorma de ieri care a iesit sub forma de Mickey Mouse. Fac poza repede si ma grabesc sa o postez. Ce-o sa se mai distreze cititorii. Nimeni nu ma intelege.
11:32 Afara a inceput sa ploua. Ce noroc, repede, sa pun link pe blog. Verific traficul.
12:00 E timpul sa scriu ceva, inca nu stiu ce. Asta nu m-a oprit niciodata. Stiu, am sa scriu despre sentimente. Sigur o sa pice in plasa o gasculitza sau doua! Nota catre sine: esti genial toamna asta.
13:00 Imi trebuie neaparat un scandal. Si mai perfect ar fi doua scandaluri. Dar pe cine sa aleg. Stiu! Am sa comentez singur la un articol de-al meu cu un alt nick si am sa ma injur singur. Dupa aia am sa pun post cu printscreen sa vada toata lumea ce patesc aia care se iau de mine. Traficul a scazut. Ce naiba?
13:30 Arhi mi-a trimis un banc pe mess. Arhi e prietenul meu. Ce-am mai ras la bancul lui Arhi. Repede sa-l pun pe blog, poate el nu l-a pus inca.
14:00 E timpul sa mananc ceva, noroc ca la Mac au wireless si pot sa verific nestingherit cum evolueaza traficul. Vanzatoarea de la Mac e foarte proasta, a uitat sa-mi puna pai. Sa vedem cine rade de cine cand o sa pun un post pe blog despre ea. N-o sa mai lucreze niciodata in orasul asta! Proasto care esti proasta!
14:30 S-a oprit ploaia, noroc ca port cu mine mereu Aparatu lu' Bunicu. Numai bine am sa fac niste poze aiurea. Daca le bag intr-un ecran negru lumea o sa zica ca sunt artist. Ma scuzi Cabral.
15:00 M-a sunat Piticu. Vroia sa-i dau niste sfaturi cum sa faca bani pe blog. I-am explicat ce si cum dar tot nu intelege. Uneori am impresia ca nu i se spune piticu pentru ca e de inaltime medie. M-am saturat sa-i invat pe toti cum sa faca focul. Sa scriu despre asta pe blog.
16:00 Mi-am aplicat crema de cosuri pe toata fata, dar degeaba Peey$ik00tz@_s3csi_1975, prietena mea virtuala din Tecuci tot nu vrea sa-mi danseze la web-cam. Nu mai stiu ce sa fac. Nimeni nu ma intelege. Noroc ca am gasit o poza cu un copac in forma de fese. Aaaahh... e mult mai bine.
17:00 Mi-am tras trei filme cu Viata si filozofia lui Bruce Lee, pacat ca nu inteleg nimic, sunt in engleza. De nervi imi vine sa ma cert cu cineva. Am intrat la VIS si i-am zis sa se rada! Na, sa se invete minte sa se mai puna cu mine. Verific traficul.
18:00 M-a sunat MAnfu la un eveniment cu bloggeri si politicieni. Nu stiu daca sa ma duc. Ultima oara i-am facut pe toti praf. 
19:00 Decid sa ma duc. E frumos la petreceri. Nu uit sa-mi iau conversii jerpeliti, ochelarii de soare si tricoul cu "Vrei sa ne frecam blogurile". Sigur o sa fiu senzatia serii. Sper ca au wireless. Vreau sa fac liveblogging.
20:00 La petrecere e foarte frumos. Avem toti bloggerii ecusoane si stim cine suntem. Ma simt ca intr-o familie. Cred ca am sa scriu ceva despre asta. O fata, nu stiu cum o cheama mi-a zis ca am un ip dragutz. Cred ca mai tarziu ne intalnim sa facem un upload!
21:00 Am baut niste suc pe care l-am primit moca ca sa scriu despre el. Imi vine sa fac pipi dar trebuie sa ma urc pe scena sa vorbesc. Tocmai a coborat Tariceanu.
22:00 Am vorbit despre viata mea de blogger. Sunt convins ca multe companii o sa vrea sa ma angajeze ca sa stau si sa nu fac nimic. O sa pot sa organizez evenimente si sa spun tuturor despre cat de neinteles sunt. Fata de mai devreme era o vaca! Nu vroia decat sa-i optimizez blog-ul. Ma simt folosit.
23:00 De-abia astept sa ajung acasa si sa mai descarc niste pornache cu copaci. Am sa scriu dup'aia despre relatii.
00:00 Inca nu m-am transformat in dovleac. He he. Ce amuzant sunt. Am sa scriu un post despre asta. Am sa dau link dup'aia la toata lista. Ma doare fundul, offf la naiba nu se mai afiseaza odata clasamentele noi pe trafic. Sunt un neinteles. Nimeni nu ma place. Cabral, esti online? 

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu