miercuri, 2 februarie 2011

Pact cu diavolu


Daca nu vreti sa dormiti...Na de aici:P
In fiecare zi/seara/dimineata sau cand naiba mi-o veni pun cate una/doua sau cate oi vrea povesti de groaza...I'm strange...Yeah...I know=)))

Intr-o dupa amiaza, John, un prieten de-al meu mi-a povestit ca a gasit pe internet un ritual care ii permite sa-i dea comenzi diavolului toata viata asta iar dupa moarte sa ajunga direct in iad. Imi povestise ca rostise acest ritual, din curiozitate il intrebasem cam cum era iar el mi-a raspuns:
- Nu este ceva greu, poti incerca si tu fara probleme, trebuie doar la ora 23:59 sa stai in fata unui mormant dintr-un cimitir si sa rostesti: "Satana, vreau sa ma slujesti si iti promit ca voi fi al tau"...
Incepuse sa ma sperie, iar atunci am terminat discutia cu John.
In acea seara John se simtea pazit de o entitate, o paza bruta, se simtea invincibil, si ii spuse diavolului sa faca sa ii moara mama pentru ca il enerveaza ca nu il lasa in cluburi iar tatal pentru ca nu ii dadea bani.
La ora 22:15 in acea seara, John era in bucatarie cu mama sa, rugand-o sa ii dea ceva de mancare.
Mama sa grabita scoase din frigider o co
nserva, aceasta incercand cu cutitul sa taie conserva, iar in acel moment conserva a alunecat iar cutitul a ajuns direct in abdomenul femeii care deodata lesina si cade inconstienta pe jos pierzand mult sange.
Atunci John nu mai stia ce sa faca, il cuprinse o teroare, stia ca diavolul ii indeplinise dorinta.
Se dusese langa mama lui iar atunci ii spuse:
- Mama, te iubesc, te rog fa-te bine, te iubesc, acum stiu cat de importanta pentru mine, mereu mi-ai fost alaturi, te implor revino-ti!
Atunci diavolul se enervase si o poseda pe mama lui John, aceasta incepand sa zica:
- Nu mai ai sanse, tu ai cerut asta, uite ca ai primit, las-o sa moara, ce-ti pasa.
Iar atunci mama lui John isi dadu ultima suflare.
Dupa 5 minute (fiind deja ora 22:30) primeste un apel pe telefon, acesta raspunzand aude:
- Buna ziua, sunt agentul Andronescu Sorin, am gasit numarul dvs. de telefon in agenda domnului Daniel (tatal lui), acesta a suferit un grav accident de masina si nu a putut supravietui, va rugam sa va prezentati maine la morga pentru a recunoaste decedatul!
John, suferi o a doua trauma, ne mai putand rezista, se aruncase in pat cu capul in perna, plangand.
Dupa o ora de plans, John deja adormise, iar pe la ora 02:37 noaptea, si-a visat parintii cu rani pe fata cum ii spuneau " Hai vino in iad, alta scapare nu mai ai, ai facut pact cu diavolul, iadul iti e asigurat"
In acel moment John se trezi si striga tare "NUUU", iar deodata ferestrele se deschisera si un fum negru se apropie direct spre el, patrunse direct in John, lasandu-l sufocat. John acum se agita, nu mai putea sa respire si simtea cum cineva il apasa puternic pe gat, in fata ochilor ii era prezenta o figura de berbec negru, scheletic, era o figura absolut hidoasa care se apropia de John, si pana la urma intra in John. Diavolul intrase in John iar acesta nu mai putea sa-si controleze corpul, se misca zbuciumat, dand din picioare si maini, urland:
- Nu mai ai putin, aproape ai ajuns in iad, hai, sari pe geam!
Pe fata baiatului se cunosteau lacrimile ce curgeau siroaie dar totodata si privirea demonica. Cu o ultima privire spre mama sa ce zacea moarta in bucatarie, sari direct pe geam.
O ambulanta sosi in 5 minute si ii gasi morti pe amandoi.
De atunci casa lui John e posedata de spiritele celor doi iar spiritul tatalui lui John, zboara deasupra orasului, plangandu-si sotia si copilul.
Iar John zace in fundul iadului

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu