miercuri, 2 februarie 2011

Fetele astea

37475_1329802376822_1583856492_672940_6730560_n_largeDaca tot am promis in urma cu ceva timp ca voi face un articol in care sa precizez si obiceiurile mai…ciudate ale fetelor, nu doar ale baietilor… Acum a venit vremea sa ma tin de cuvant…
1.Sunt cel mai aspru critic al societatii. Barfesc, pe toti si pe toate…critica, atrag atentia asupra micutelor imperfectiuni si foarte rar admira si aproba o tinuta, o actiune, un ceva…Intotdeauna considera ca ele s-ar fi descurcat mai bine si ar fi dat dovada de superioritate.
2. Majoritatea nu ies din casa nearanjate, nemachiate, rujate si tot tacamul…chiar daca merg doar pana la magazin, ca de…cine stie cu ce persoana importanta au sanse sa interactioneze, sau pur si simplu sunt obsedate de imagine si isi doresc sa arate bine in orice moment.
3. Obsedate de slabit sau dimpotriva foarte pline de sine si multumite. Unele sunt obsedate de-a dreptu sa slabeasca (chiar daca puate au 50 de kg), altele vor sa slabeasca si au de unde…iar altele se supraevalueaza, se considera hot & sexy la 90 de kg…
4.De cele mai multe ori cheltuiesc si banii pe care nu ii au. Pentru ele shoppingul este o noua zi a saptamanii !
5. Nu isi divulga adevarata varsta, fie o impart la 2, fie o dubleaza…
6. Cand au esecuri amoroase sufera, plang si obisnuiesc sa se indoape cu mancare sau dulciuri, astfel isi varsa amarul in mancare.
7. Nu sunt foarte pricepute la condus, ba chiar nu prea sunt compatibile cu frana, sau parcatul…
8. Sunt neincrezatoare si nehotarate…calca de 10 ori in acelas loc si nu pot lua o decizie singure fara cateva ore de sfaturi, pareri si contradictii cu prietenele.
9. Sunt fetitele lu tata, alintate razgaiate si obisnuite sa faca fite si ca totul sa li se cuvina pentru simplul fapt ca sunt reprezentantele sexului frumos…
10. Cicaleala e o componenta importanta a personalitatii lor. Critica, cicalesc, suspecteaza si amplifica gravitatea unei situatii.
11. Nu prea se tin de cuvant, amana intalnirile de orice fel sau se lasa asteptate suficient de mult..
12.Viseaza la un print din povesti, ”calare” pe un mertan alb care sa le salveze de la prea mult invatat, prea multa munca, sa le resfete plimbandu-le prin mall-uri la cumparaturi si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti in micutul palat al printului.
Evident ca nu sunt batute in cui aceste obiceiuri si difera de la persoana la persoana, nu se intalnesc standard la toate femeile si nu e obligatoriu ca toate sa se regaseasca in spusele mele, insa eu una ma cam incadrez la cateva de acolo…
Anne Rice a spus ca ”Femeile sunt al doilea mare mister al omenirii” si nu a gresit…dar Oscar Wilde era de parere ca ”Femeile sunt creaturi menite sa fie iubite, nu intelese” si acesta avea deasemenea dreptate !
Va astept cu completari atat pe voi fetele, dar si pe baieti in mod special…asteptam alte minunate critici !

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu