miercuri, 19 ianuarie 2011

Wtf? Citeste! iNternet prostesc


 Top 10 lucruri ciudate pe care le poti cumpara de pe internet! FOTO!

De pe internet poti cumpara o multime de lucruri, care de care mai interesante si mai folositoare. Urina de lup, minereu de uraniu sau... pasta de dinti cu aroma de bacon!

10. Uscator de urechiDispozitivul-minune sulfa aer cald in ureche. Intr-un minut si jumatate iti usuca urechile si esti gata sa iesi afara dupa dus, chiar in mijlocul iernii.

9. Papuci de casa cu led-uri
De-acum e mult mai usor sa ajungi noaptea la frigider sau la baie fara sa aprinzi becul si fara sa te lovesti de toata mobila din casa.

8. Pasta de dinti cu aroma de bacon
Creata special pentru cei care vor sa tina dieta, dar nu pot renunta atat de usor la sunca.

8. Aparatul care transforma ouale in cuburi
Ouale patrate sunt mai usor de pus in sandvis…

7. Lapte integral Tuscan
E un lapte foarte, foarte scump – cu toate ca nu se stie exact de ce. Se obtine la o ferma de lapte din New York, si nu in regiunea Toscana din Italia.

6. Perdea de baie cu psihopat
Un must-have pentru femeile cu un simt al umorului foarte dezvoltat.

5. Aprinzator de aragaz in forma de pusca

Putina distractie in bucatarie nu strica nimanui!

4. Minereu de uraniu
Mostre radioactive de minereu de uraniu. Pentru ca niciodata nu stii cand ai nevoie de una! “Am cumparat minereu de uraniu pentru un submarine facut de mine, in casa, cu care vreau sa caut forme de viata preistorice in lacurile din Alaska”, unul dintre comentariile celor care si-au comandat acest produs prin posta.

3. Butonul de prostii
O metoda excelenta de a da in vileag mincinosii! Nu trebuie decat sa apesi pe butonul rosu si toata lumea va fi avertizata “(Beep) Asta a fost o porcarie!” sau “(Sirena) Porcarii detectate in apropiere, va rugam luati-va masuri de precautie!”.

2. Portofel in forma de bacon

Oare exista vreun articol pe care bacon-ul nu-l poate infrumuseta?

1. Urina de lup
Foarte folositoare pentru fotografii care se aventureaza in padure, dar si pentru vanatori si iubitori ai naturii salbatice.



0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu