sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Ugg`s

ugg
Din tara cangurilor, am importat o moda care acum face ravagii. Este vorba de infamele cizme UGG (contrar aparentelor, numele vine de la Hug = imbratisare, in sensul in care aceste cizme iti imbratiseaza picioarele, nu de la ugly = urat).
Aceste cizme butucanoase si moi au cucerit celelalte continente in foarte scurt timp. La noi in tara, de cativa ani e o isterie cu magazinele care vand asa ceva. Au aparut multe imitatii, insa fiecare fashionista care se respecta viseaza la o pereche de Ugg adevarata.
De ce sunt asa de populare? E simplu: pentru ca sunt comode! Pentru ca, desi nu sunt impermeabile (fiind create in Australia, unde nu prea ploua, e de inteles), iti incalzesc piciorul iarna si vara, sustin cele care le poarta, nu ti le infierbanta. Pentru ca au dat la o parte ideea cum ca trebuie, dar trebuie sa ne cocotam pe tocuri si au readus in rim plan comoditatea.
Pe langa toate aceste pareri pro, sunt multe si contra. Sunt multi cei ce sustin ca ele rapesc din feminitate, ca nu se potrivesc chiar la orice (lucruru cu care, personal, sunt de acord) si ca, in definitiv, nu mai e vorba de comoditate, ci doar de a fi la moda.
Voi ce spuneti? Aveti cizme Ugg? Vrei sa aveti? Este sau nu este un must have?

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu