miercuri, 19 ianuarie 2011

Opt cele mai bizare modificari ale ale corpului FOTO


 Opt cele mai bizare modificari ale ale corpului FOTO

Din dorinta de a atrage atentia, din teribilism sau doar pentru ca este la moda, unele personae apeleaza la modificari spectaculoase si extreme de dureroase ale trupului.  

Tatuarea globului ocular
Se facea si in urma cu 2000 de ani, iar in secolele 19 si 20 astfel de tatuaje au devein frecvente pentru a corecta diverse cicatrici ale corneei. In zilele noastre, se face mai rar deoarece lentilele de contact sunt foarte eficiente pentru acoperirea unor astfel de defecte. Pentru cine nu suporta lentilele de contact, tatuajul cosmetic al ochiului este foarte eficient.

Cicatrizarea
Aplicarea de cicatrici pe corp, dupa un model artistic se realozarea prin taierea pielii si sunt mult mai dureroase decat tatuajele “clasice”.

Implanturi 3D-Art

Se implanteaza sub piele un obiect sau mai multe care duce la o schimbare sculpurala a suprafetei. Inventante de Steve Haworth, implanturile cele mai frecvente sunt cele de coarne. Se incepe cu unele mici, care forteaza pielea sa se intinda, ca dupa ceea sa se treaca la unele de dimensiuni mai mari. Exista riscul ca pielea de deasupra implantului sa se irite, daca se forteaza intinderea ei.

Piercing-corset
Este vorba despre doua coloane de piercing-uri dispuse vertical. Este un piercing simetric, cu un numar egal de gauri pe fiecare parte. Numarul minim este de patru gauri, cate doua pe fiecare coloana, pana la cat de multe suporta pielea de pe spate.

Marcarea prin ardere
Fierul incins pana la incandescenta este presat pe piele, cam cum sunt marcate animalele dintr-o turma. Se produce o arsura de gradul trei, care distruge nervii din zona respectiva.

Suspendarea corpului in carlige

Se face prin piercing-uri temporare facute chiar inaintea suspendarii prin carlige de pescuit, special modificate.

Limba bifurcata

Una dintre cele mai noi tendinte in modificarea organismului este bifurcarea limbii - pur si simplu se taie limba in jumatate de la varf incolo. Odata limba ompartita, cele doua parti se pot misca independent una de cealalta.

Urechi ascutite de elf

Dr. Nagy Lajos din New York, specializat in chirurgie platica, a gasit o metoda prin intermediul careia poate transforma urechile umane in unele ale unor personaje mitologice.

Tu ti-ai supune trupul la o transormare extrema?
 

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu