sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Mirrors

Faptul ca asocierea dintre oglinzi şi moarte a durat de-a lungul atator generatii şi a patruns in societati din intreaga lume, spune ceva nu numai despre relatia complexa dintre om cu Marele Necunoscut, ci si despre reflexia lui.
"Oglinzile ne silesc să ne privim pe noi înşine", observă Kiefer Sutherland. "Este dificil să te priveşti. Nu contează cât de bine arăţi. La nivel fizic şi spiritual, este greu să-ţi faci faţă într-o oglindă. În funcţie de ceea ce vezi, oglinzile pot fi foarte înspăimântătoare. 
Desi este un remake dupa coreeanul " Geoul Sokeuro" din 2003, "Mirrors" nu are soarta celorlalte remakeuri dupa horrouri asiatice aparute in ultimii ani.Filmul a aparut in 2008 si eu il consider cel mai reusit film horror al acelui an.http://matcuoi.com
Actiunea filmului este terifianta, suspansul fiind prezent in fiecare minut al acestuia ,iar finalul este neasteptat si foarte inteligent.

Ideea filmului este foarte interesanta :oglinzile par să manipuleze realitatea si sa proiecteze imagini oribile din trecut.
Dupa ce este suspendat din NYPD pentru împuşcarea altui ofiţer sub acoperire, un accident care l-a costat nu numai slujba, ci a alimentat alcoolismul şi mania, Ben Carson (Kiefer Sutherland) se angajeaza ca paznic de noapte la ruinele magazinului Mayflower.Cu timpul acesta incepe sa observa unele lucruri stranii la oglinzile din acea cladire,iar mai tarziu isi da seama ca ele reprezinta un real pericol atat pentru el, cat si pentru familia sa.Restul va las pe voi sa aflati si credeti-ma ,merita 
!http://matcuoi.com

0 ciocoleti:

Trimiteți un comentariu